København Håndbold overrasker FCM og vinder første DM-semifinale

København Håndbold overrasker rivalerne og vinder med mindst mulige margin over FCM i den første DM-semifinale i kvindernes håndboldliga.

København Håndbold leverede en stor overraskelse, da holdet mandag aften slog FCM Håndbold på udebane med 21-20 i den første DM-semifinale i kvindernes håndboldliga, Primo Tours Ligaen.

Sejren kom i hus efter en dramatisk afslutning, hvor gæsterne endte med en smal sejr over forhåndsfavoritterne fra FCM Håndbold.

Kampen var helt tæt i første halvleg, hvor ingen af holdene formåede at skabe afgørende afstand til modstanderen. Efter 20 minutters spil var stillingen 7-7, inden der fulgte godt fem minutters måltørke.

Første halvleg var generelt præget af en del tekniske fejl, og begge hold havde svært ved at få sendt kvalificerede afslutninger mod modstandernes mål.

København Håndbold kunne dog gå til pause med en smal 9-8-føring. 

Københavnere lagde godt fra land men tabte pusten

Det var også de undertippede gæster, der kom bedst i gang efter pausen og lynhurtigt bragte sig foran med 11-8.

København Håndbold formåede at fastholde en føring på to-tre mål et godt stykke ind i anden halvleg, og med et kvarter tilbage af opgøret bragte gæsterne sig foran med 17-13. Herfra gik det dog i stå før københavnerne.

Knap otte minutter uden København-scoring betød, at FCM pludselig havde vendt det hele på hovedet og bragt sig foran med 18-17.

I slutfasen udlignede København Håndbold til 19-19 med fire minutter tilbage af opgøret, inden gæsterne også bragte sig foran med 20-19. 

Til sidst var København Håndbold foran med 21-20, og FCM Håndbold havde mulighed for at udligne. Det lykkedes dog ikke, og dermed kunne gæsterne tålmodigt spille bolden rundt, mens overraskelsen blev en realitet.

Semifinalen afgøres over tre kampe.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

clara tauson

Clara Tauson vinder sin første WTA-turnering i karrieren

20201216-083442-L-1920x1258we

København får international tennisturnering til sommer

20_percent

playHæderkronet boldklub venter spændt på mulig genåbning: "Det betyder jo alt"

ipiccy_image

playTvillingebrødre på glatis: Hockeyfamilie lavede egen bane i baghaven

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere