Køb øl, drik øl og hjælp flygtningebørn

Onsdag kan du få fingrene i masser af specialøl og samtidig hjælpe flygtninge, når øl-bar inviterer til lancering og auktion.

Arkivfoto af Mikkel Borg Bjergsø - en af grundlæggerne af Mikkeller. Foto: Søren Bidstrup / Ritzau Scanpix

I anledning af FN's International Flygtningedag onsdag den 20. juni, inviterer Mikkeller til auktion og lancering af en opdateret støtte-øl, hvor al overskuddet går til Dansk Flygtningehælps arbejde med flygtningebørn i Libanon.

Det er Mikkellers HELP-øl, der nu kommer i en 2.0-version.

Den er blevet til i et samarbejde med Dansk Flytningehjælp, og overskuddet fra dit øl-køb går til organisationens såkaldte børnevenlige steder i Libanon, der modtager rigtig mange flygtninge fra Syrien.

Det sker også på FN's Internationale Flygtningedag

Mellemfolkeligt Samvirke og Alverdens Børn sætter fokus på asylbørns vilkår med forskellige taler samt musik fra bandet Trypical Cumbia på Sankt Hans Torv på Nørrebro. Se mere her.

Pusterum for syriske børn

I Libanon har Dansk Flygtningehjælp oprettet fem permanente børnevenlige steder og 70 mobile børnevenlige steder rundt omkring i landet. 

Her kan syriske flygtningebørn lege, få undervisning og støtte fra voksne og få nye venner i et trygt område som et pusterum fra kaosset i deres liv. 

Til onsdagens Mikkeller-auktion kan du fingrene i merchandise - altså tøj og ting med logo på, øl og andre ting. 

Arrangementet finder sted kl. 19 på WarPigs Brewpub i Kødbyen. Man kan læse mere på arrangementets Facebook-begivenhed

Læs også Nu skal der brygges øl i Botanisk Have

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik