Knivstikkeri på Amager: Nu er syv anholdt

Politiet har svært ved at danne sig et overblik over en episode, der endte med syv anholdelser.

Arkivfoto Foto: Nils Meilvang - Scanpix

Et større slagsmål natten til tirsdag på Amager førte til, at tre personer blev ramt af knivstik.

De tre personer blev efterfølgende kørt til henholdsvis Hvidovre Hospital og Rigshospitalet for at blive behandlet for deres skader, oplyser Københavns Politi.

- De er ikke skadet livstruende, de er blevet stukket i lår og arme, sagde vagtchef ved Københavns Politi Henrik Brix tirsdag morgen.

Anmeldelsen skete via 112 cirka klokken 03.40, hvor en række ambulancer blev tilkaldt til Amagerfælledvej 111.

Ifølge den første udmelding fra Henrik Brix var fem personer anholdt. Anne Katrine Kristensen, der er politikommissær ved efterforskningen hos København Politis Station City, oplyser ved 13-tiden, at syv personer er anholdt.

- Hvad deres roller er i sagen, ved vi ikke endnu, og om der er andre i sagen, som vi ikke har haft fat i endnu, ved vi heller ikke. Vi kan konstatere, at der har været en form for slagsmål, hvor der har været noget knivstikkeri.

Efterforskerne arbejdede tirsdag på at få afhørt de anholdte i sagen og dannet sig et overblik over, hvad der var sket på Amagerfælledvej.

Blandt andet ville politiet gerne have fastslået, om der fortsat er medgerningsmænd på fri fod.

Sidst på eftermiddagen tirsdag oplyser Anne Katrine Kristensen imidlertid, at alle anholdte i sagen er løsladt igen, og at ingen vil blive fremstillet i grundlovsforhør.

- Alle er løsladt. Vi har ikke kunnet fastlægge, hvem der har gjort hvad. Derfor må den fortsatte efterforskning vise, hvad der skal ske i sagen, siger Anne Katrine Kristensen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik