Knivstikkeri i drikkelag: Mand stukket ti gange af bekendt

En mand blev fredag aften stukket op mod ti gange med en kniv af en bekendt på Sirgræsvej på Amager. Offeret blev ramt flere steder.

Foto: TV 2 Lorry

I et drikkelag på Amager udviklede fredag aften sig til en blodig affære. Her blev en mand knivstukket op mod ti gange af en bekendt på Sirgræsvej.

Den formodede gerningsmand er nu anholdt og sigtes for drabsforsøg, oplyser den centrale efterforskningsleder hos Københavns Politi, Kenneth Jensen, til Ritzau.

Offeret - en 34-årig mand - blev under drabsforsøget stukket i hals, armhule og lår. Lørdag morgen meldes han dog uden for livsfare og har ladet sig udskrive fra hospitalet.

- De er bekendte og havde aftalt at mødes, og så blev de uenige om noget. Gerningsmanden har stukket ham med kniv ti gange, siger Kenneth Jensen til Ritzau.

Det er endnu uvist, hvad parterne blev uenige om. Den mistænkte, der er 43 år, bliver i dag, lørdag, fremstillet i grundlovsforhør.

Ifølge Københavns Politi var begge parter påvirket af alkohol, da hændelsen udspillede sig.

Politiet modtog anmeldelsen om knivstikkeriet klokken 20.13, hvor den forurettede selv henvendte sig til politiet.

- Han bliver indbragt på hospitalet, og kort efter anholder vi gerningsmanden, da vi får navn og adresse på ham, siger Kenneth Jensen fra Københavns Politi.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik