Kim Wall til kæresten: "Jeg er forresten stadig i live"

Aftenen inden Kim Wall forsvandt sammen fra Peter Madsens ubåd, sms’ede Kim Wall til sin kæreste.

Kim Wall skrev til sin kæreste, at hun var i live, inden hun sejlede med Peter Madsen. Foto: Privat foto

Få minutter inden Kim Wall og Peter Madsen forsvandt under vandet i ubåden UC3 Nautilus den 10. august, skrev Kim Wall en sms-besked til sin danske kæreste.   

- Jeg er forresten stadig i live. Men vi går ned nu. Jeg elsker dig!!! Han har taget kaffe og småkager med. Sådan lød Kim Walls sidste smsbesked til kæresten.

Kæresten forsøgte at svare på beskeden, men fik intet svar. Han valgte derfor at slå alarm efter midnat.

Internetaktivitet var sidste livstegn

Den 10. august klokken 20.29 blevet der registreret få sekunders internetaktivitet fra Kim Walls telefon. Det er endnu ikke fastslået, hvad hun foretog sig.  

Læs også Kim Walls kæreste fortæller om tiden op til den skæbnesvangre ubådstur

- Men det er det sidste livstegn, vi har fra hende, siger specialanklager Jakob Buch-Jepsen torsdag formiddag i Københavns Byret.

Peter Madsen googlede halshugning

Natten og morgenen inden Peter Madsens og Kim Walls ubådstur, blev der på Peter Madsens telefon googlet otte gange om halshugning. Det kommer frem, efter retssagen på Peter Madsen startede i dag.

En specifik video er blevet googlet fra Peter Madsens telefon klokken 00.35 den 10. august, hvor der er blevet googlet på ord om halshugning, pige og smerte, fortæller anklageren i retssagen mod Peter Madsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik