KIF-spiller: Vi må ikke tabe tre i træk!

KIF Kolding København skal oppe sig torsdag aften mod Team Tvis Holstebro efter to nederlag i træk.

24-25 i ligaen mod HC Midtjylland og 26-33 mod svenske IFK Kristianstad i Champions League.

Det danske mesterhold, KIF Kolding København, har for en sjælden gangs skyld tabt to kampe i streg og er i det hele taget kommet slingrende fra start i den nye sæson.

Det skal revancheres torsdag aften i hjemmekampen mod Team Tvis Holstebro.

- Vi er afhængige af, at alle vil bruge deres ben mere, end vi har gjort i de seneste kampe. Det skal vi gøre i dag, for det siger sig selv, at det her hold under ingen omstændigheder skal tabe tre kampe i træk, siger KIF-backen Kasper Irming til klubbens hjemmeside.

Han forlanger, at holdet skal præstere en mere helstøbt indsats. Både i forsvar og angreb.

- I forhold til vores angrebsspil, som har haltet gevaldigt de seneste kampe, bliver vi nødt til at investere noget mere.

- Vores taktiske oplæg til kampene er, som de skal være, men vi bliver som spillere nødt til at levere helhjertet i samtlige aktioner, som vi deltager i på banen.

- Det kræver, at vi i højere grad er villige til at tage nogle løb i tempo, således vi kan få åbnet banen mere op og dermed forstørre muligheden for at spille os til bedre chancer, siger Kasper Irming.

KIF skal vinde torsdagens kamp for at hægte sig på topholdene i Boxer Herreligaen. Mesterholdet ligger blot nummer ti i ligaen med fire point for fire kampe.

Modstanderen fra Team Tvis er noteret for seks point inden opgøret, der begynder klokken 20.30.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik