Kendt præst og folketingskandidat føder valgkampens første baby

Sognepræst og folketingskandidat for De Konservative Marie Høgh er blevet mor til en lille datter her midt i valgkampen.

Det er Marie Høghs første barn. Foto: Søren Bidstrup - Ritzau Scanpix

Selvom meningsmålingerne viser et solidt rødt flertal, så er der alligevel lidt at glæde sig over for Det Konservative Folkeparti her midt i valgkampen.

Tirsdag i denne uge kom Folketingsvalgets første baby nemlig til verden, da den kendte sognepræst og debattør Marie Høgh, som stiller op som konservativ folketingskandidat i København, fødte en lille datter.

Det oplyser hun via sin kampagneleder.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Sognepræst og debattør Marie Høgh i hendes sognepræstbolig i Uggeløse i Nordsjælland. Foto: Linda Kastrup - Ritzau Scanpix

34-årige Marie Høgh fødte sin datter ved kejsersnit på Roskilde Sygehus. Både hun og datteren har det godt, dog er de stadigvæk indlagt på barselsafdelingen.

Marie Høgh er opstillet for Det Konservative Folkeparti i Københavns storkreds og skønnes at have reelle chancer for at komme i Folketinget ved valget den 5. juni.

Forventer at være klar igen om få dage

Fødslen vil dog ikke påvirke Marie Høghs opstilling og planlagte valgkamp, og hun forventer at genoptage sin kampagne med debatter og uddelinger allerede om få dage.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Her ses Marie Høgh på en af hendes valgplakater, som lige nu hænger rundt omkring i København. Foto: Philip Davali - Ritzau Scanpix

Marie Høgh er sognepræst i Lynge-Uggeløse Sogne på Nordsjælland.

Hun arbejder som klummeskribent for BT og Kristeligt Dagblad og medvirker desuden i Søndagsfrokosten på P1 og News og Co. på TV 2.

Privat er hun gift, og udover hendes nyfødte datter har hun også to papbørn.

Hendes politiske mærkesager er sammenhængskraft, kultur, uddannelsespolitik samt ansvar og frihed. 


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik