Kan du undvære lidt? Koncert for hjemløse søger økonomisk støtte

Vesterbro-par vil holde rockkoncert for at samle penge sammen til byens hjemløse. Og til det håber parret, at københavnerne har lidt penge til overs.

Selvom der i denne tid bruges mange penge på gaver og juleræs, så håber et lokalt Vesterbro-par nu alligevel, at københavnerne har noget til overs i lommerne. 

Som noget af det første i det nye år, har Camilla Lindhard og Søren Andersen nemlig besluttet sig for at afholde en lokal rockkoncert for at hjælpe byens hjemløse. Og til det, har de brug for noget økonomisk støtte. 

Det frivillige initiativ, der løber af stablen den 5. januar 2019, har flere kendte kunstnere på plakaten. Blandt andre Jesper Binzer, Johan Olsen og Søren Sko. 

- Der findes så mange indsamlinger til forskellige velgørende sager, og det er jo fantastisk. Men jeg har altid tænkt, at vi glemmer de hjemløse, fortæller Camilla Lindhard. 

quote Vi vil gøre en forskel så mange steder som mulighed, men det kræver opbakning fra lokalsamfundet.

Camilla Lindhard, arrangør Rock for Hjemløse

Sammen med sin mand har hun derfor oprettet en ny form for crowdfunding, som samler donationer ind til Rock for Hjemløse. 

I fremtiden er håbet at kunne afholde en lignende koncert hvert år til forskellige velgørende formål, og dermed støtte et nyt sted hver gang. 

- Vi vil gøre en forskel så mange steder som mulighed, men det kræver opbakning fra lokalsamfundet, fortæller Camilla Lindhard. 

Der er mange hjemløse i København, og nu har en ejendomsmægler på Vesterbro taget initiativ til en koncert, hvor pengene går ubeskåret til unge, der bor på gaden i København. Det sker via det private initiativ Hellebro.

Bank hjælper lokale ildsjæle

Det er gennem Spar Nord København, at parret har startet deres indsamling. 

Banken har nemlig oprettet en ny type crowdfunding, som netop har til formål at støtte lokale ildsjæle som Camilla Lindhard og Søren Andersen. 

- Vi får rigtig mange ansøgninger om donationer til projekter, men vi kan desværre ikke opfylde dem allesammen. Med crowdfundingen her, giver vi i stedet indbyggerne i lokalområdet mulighed for at støtte op om velgørendhedsprojekter i området, fortæller Jan Kjær, direktør i Spar Nord København. 

Rock for Hjemløse

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

byggeplads

playNu vil kommune give bøder, hvis chefer afsløres i snyd med løn

Set fra Nørrebro

Fra skumle hjørner til genbrugsgranit: Sådan skal Nørrebro-plads se ud

20190712-103314-4-1920x1280we.jpg

playSocial vicevært skal skabe fred og hjælpe udsatte på omstridt plads

Afbrænding af Lars Løkke dukke

Enhedslisten-borgmester deltog i afbrænding af Lars Løkke-dukke

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere