Kan du genkende ham? Verdensstjerne render rundt i Nyhavn

Sangeren Sam Smith vandrede rundt i Nyhavn og tog billeder af danskerne. Det er god reklame for København, lyder det fra Wonderful Copenhagen.

Sam Smith lignede en ganske almindelig turist, da han gik rundt i Nyhavn fredag ved middagstid.

En af popmusikkens største stjerner, den britiske sanger Sam Smith, lagde i dag sin vej forbi Nyhavn i København.

Sam Smith, der i aften giver koncert i Royal Arena, gik ved middagstid en tur blandt de mange udenlandske turister og forårskåde københavnere, der var ude og nyde det flotte solrige forårsvejr, og undervejs skød Sam Smith en række flotte billeder af byen med sin mobiltelefon.

Sam Smith giver fredag aften koncert i Royal Arena i København. Foto: Scanpix & Ritzau

Den 25-årige sangstjerne, der blandt andet står bag stor-hittet 'Stay With Me' og titelsangen til James Bond-filmen 'Spector, uploadede billederne på sin Instagram-story.

Her ses et af de billeder fra Nyhavn, som Sam Smith delte med sine mange millioner fans. Foto: Sam Smith / Instagram

Her kunne sangerens mere end ni millioner Instagram-følgere fra over hele verden få et glimt af den gamle københavnske bydel. Det falder i rigtig god jord hos Wonderful Copenhagen, der ikke kunne have ønsket sig bedre gratis reklame.

- Det er utrolig dejligt, og generelt er vi meget glade for den slags gode historier om København. Især fra influencers og musikere af Sam Smiths kaliber, siger Bjarke Hjorth, der er ansvarlig for digital marketing hos Wonderful Copenhagen til TV 2 Lorry.

Læs også Sex Bomb- og James Bond-sanger giver københavnsk koncert

Portrætterer byen som mangfoldig

Selvom Nyhavn er kendt for at være trækplaster for mange udenlandske turister, er der stadig mange mennesker rundt om i verden, der aldrig har hørt om stedet, ligesom de også kan have et begrænset kendskab til den danske hovedstad.

Men det kan Sam Smith i høj grad være med til at påvirke, når han deler turistbilleder med sine mange millioner fans og følgere på de sociale medier.

- Det gør en forskel. Det er med til at portrættere København som den mangfoldige, moderne og kulturrige by, den er. Så det er meget glædeligt, siger Bjarke Hjorth fra Wonderful Copenhagen.   

  Foto: Sam Smith / Instagram

  Foto: Sam Smith / Instagram

  Foto: Sam Smith / Instagram

Det er første gang, at Sam Smith er i Danmark. Han skulle have spillet på Northside festivalen i Århus i 2015, men måtte aflyse på grund halsproblemer.

Aftenens koncert i Royal Arena har derfor været længe ventet og er også udsolgt.

Her kan du høre Sam Smiths seneste store hit 'Too Good at Goodbyes' fra albummet 'The Thrill Of It All':

Sam Smith - Too Good At Goodbyes (Official Video)

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?