Justin Biebers præst skal holde tale i København

Amerikanske Judah Smith er præst, anerkendt forfatter og personlig mentor for flere topatleter og verdensstjernen Justin Bieber. Søndag besøger han Bremen Teater.

Herhjemme er navnet og personligheden Judah Smith nok ikke noget, der vækker genklang hos ret mange danskere.

Men i hjemlandet, USA, har den 39-årige kirkeleder fået kælenavne som ’hipster-præsten’ og ’Justin Biebers præst’. Derudover høster han ros for at være en dygtig offentlig taler.

Hans kirke i Seattle samler over 7000 mennesker hver søndag og med sammenlagt mere end 960.000 følgere på Twitter og Instagram rækker hans indflydelse bredt ud i det amerikanske samfund.

Sammenlignet med de danske folkekirkepræster er der - sagt med andre ord – tale om en gestlig sværvægter.

Kærlighed til sport og sportsatleter

Fox Sports har kaldt Judah Smith for ’en af de mest indflydelsesrige personer i sport i dag’ – vel at mærke uden selv at spille eller træne. 

Fakta om Judah Smith

Han bruger selv meget fritid på golf og følger Seattle Seahawks tæt som deres officielle præst. Og flere sportsatleter tælles blandt hans personlige venner. Eksempelvis Super Bowl-vinder og Seahawks-quarterback Russell Wilsson, NBA-stjernen Kevin Durant og golfspilleren Bubba Watson.

- Min passion er at hjælpe alle. Og hvis det inkluderer mennesker i rampelyset, så lad det være sådan. Presset, forventningerne, kritikken og udfordringerne kendte mennesker står overfor er unikke. De har brug for nogen i deres ringhjørne som ikke vil andet og ikke forventer andet end at være der til at give, elske og beskytte, har Judah Smith udtalt til det amerikanske medie Complex.

Nu på søndag, den 29. juli, besøger han så kirken Hillsong Copenhagen, hvor han vil tale til alle fire gudstjenester i Bremen Teater. Det oplyser kirken i en pressemeddelelse.

Nedenfor kan du se et Youtube-klip, hvor Judah Smith taler om nogle af udfordringer ved at være åndelig vejleder for unge berømtheder.

Hvem er Hillsong Copenhagen?

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

20130516-162059-L-1920x1280we

Nu kan du få gratis adgang til oplysninger om dig selv i Rigsarkivet: Sådan gør du

De Ukendte Danmarksmestre - Pinball

playDanmarksmester i pinball sigter efter at blive verdens bedste

Header sådan så din by ud for 100 år siden

Sådan så din by ud for 100 år siden – se den vilde forandring til i dag

borgring køge vikingeborg

playVerdensarv i Køge? Danmark vil have unikke vikingeborge med på liste

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere