Justin Bieber kommer til Parken

Den canadiske popstjerne lægger sin Purpose-tour forbi Danmark til næste år.

En af tidernes allerstørste popstjerner besøger Danmark til næste år.

Den 21-årige Justin Bieber kan 2. oktober opleves i Parken i København, hvor han lægger vejen forbi som en del af "Purpose World Tour". Det bliver hans tredje koncert i Danmark.

Den canadiske sanger besøgte sidste gang Danmark i 2013, og her var det ligeledes Parken, der dannede rammen. Dengang fik sangeren skriftlige tæsk af anmelderne fra de danske aviser, som holdt sig i den lave ende af stjerneskalaen.

- Det føltes lidt som om at få stukket en stegegaffel ind i begge ører på samme tid, skrev Politikens Pernille Jensen om skrigene fra de mange fremmødte fans.

De vil næppe lade sig afskrække af kritikernes reservationer, da Bieber-dyrkelsen for længst har nået et niveau, der gør det muligt at drage religiøse paralleller.

Sangerens fans har således i årevis gået under betegnelsen Beliebers. De danske af slagsen kan nu gøre klar til billetsalget starter 15. december klokken 10.

Også i Norge får de besøg af Bieber, som på bemærkelsesværdig vis forlod en intimkoncert i landets hovedstad tidligere på året. Det var øjensynligt i vrede over, at publikum ikke ville holde fingrene fra en skjorte, som han brugte til at tørre spildt vand op fra scenen med, at han forlod scenen efter kun et enkelt nummer.

Optrinet fandt sted 30. oktober og vakte stor opmærksomhed, men nu får de norske fans mulighed for revanche, når Bieber spiller i Telenor Arena den 23. september 2016.

Bieber brød igennem i starten af indeværende årti med singlen "Baby" og siden har hits som "Boyfriend", "Beauty and the Beat", "Heartbreaker" og senest "What Do You Mean?" har kun udbygget populariteten.

Tidligere på året udsendte han albummet "Purpose", som blev streamet over 200 millioner gange den første uge, og har medført en rekord for flest samtidige sange på Billboards Hot 100-liste med svimlende 17.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

20200423-131709-L-1920x1280we

Trods massivt underskud: Dinosauerne indtager Københavns Zoo til foråret

def_thumb,50_percent

playOplev i vinterferien: Giv storbyfuglene husly

Take away restauranter

Københavnerne har købt over halvdelen af kuverterne til madfestival

def_thumb,50_percent

playGrønlands selvstændighed er både absolut nødvendig, men samtidig absolut umulig, siger forfatter Kim Leine

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere