Julearrangement i en god sags tjeneste - her er tre bud

Julen handler for mange om at gøre noget godt for andre. Herunder får du tre bud på julearrangementer, der støtter en god sag.

Julesæsonen er i gang, og for mange betyder det også at det er tid til at besøge et eller flere julemarkeder.

Herunder får du tre bud på julearrangementer, der kan opfylde dine højtidsbehov samtidig med at du støtter et godt formål.

 

Julemarked på Kofoeds Skole:

Der afholdes julemarked på Kofoed Skole, hvor der både vil være åbent i butikkerne på Nyrnberggade, i Kofoeds Kant og i dele af hovedbygningen. Det er gratis at komme ind, og der vil være livemusik. Du kan købe julemad, tøj, møbler, cykler, Redesign, kunst, keramik og juletræer.

Hvornår: 5. december fra klokken 12-17.

 

Julemarked i Sundby Væksthus:

I boderne på julemarkedet i Sundby Væksthus kan man både købe ting fra væksthusets værksteder for borgere med handicap og ting fra private kunsthåndværkere. Der vil være julesjov for børnene, gospel og andet underholdning i løbet af dagen. Man kan både købe julelækkerier, pynt, gaver og juletræer.

Hvornår: 1. december fra klokken 11-17.

 

Hjemløse juletræer søger nyt hjem:

I julemåneden vil brugere af Aktivitetscentret Sundholm sælge juletræer til både privatpersoner og institutioner. Pengene fra salget går til Sundholms arbejde med at hjælpe hjemløse, misbrugsramte og socialt udsatte borgere.

Hvornår: Første åbningsdag er 1. december. Herefter vil der være åbent tirsdag og torsdag fra 13-18 og lørdag og søndag fra 10-16.

 

Kilde: Københavns Kommune

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik