Jordens Søjler på Østre Gasværk - alt udsolgt

Det københavnske teaters enorme satsning begynder at ligne en bundsolid succes - nu udvides spilleperioden

Den røde lygte er tændt - endnu en udsolgt forestilling er på plads

Uropførsel af Jordens Søjler på Østre Gasvær Teater Foto: Dennis Westerberg

Foto: TV 2 Lorry

1 af 3

Flere end 50.000 mennesker har foreløbig sikret sig plads til succes-forestillingen Jordens Søjler på Østre Gasværk. Og billetterne rives væk i et omfang, der nu får teatret til at udvide spilleperioden - og dermed sætter de yderligere 20.000 billetter til salg fra i dag.

-Der er virkelig Follett-feber i Danmark, siger Pia Jette Hansen, teaterdirektør på Østre Gasværk Teater.

Læs også Masser af musicals i Københavnsområdet: Se listen her

 Det er den britiske forfatter Ken Follett, der har skabt fortællingen om Jordens Søjler, og hans romaner udgives over hele verden. Derfor var det et kæmpe scoop, da Østre Gasværk fik hans tilladelse til at sætte deres egen version af "søjlerne" op som musical. Og Ken Follett var efterfølgende begejstret. Det samme er altså det danske publikum, som strømmer til.

-Vi har solgt billetter fra Skagen til Lolland Falster. Bogstaveligt talt. Der har ikke været en eneste tom stol siden verdenspremieren den 12. oktober, så de røde lamper foran teatret har været tændt lige siden. Derfor åbner vi nu for ekstra-ekstra-ekstraforestillinger og sætter 20.000 nye billetter til salg i dag, siger Pia Jette Hansen.

14:54

TV 2 lorrys Søndagsmagasinet handlede i sidste måned om de intense forberedelser op imod premieren. Se det her.

Luk video

Gasværket øger spilleperioden med fire uger frem til midten af januar, og skuespillerholdet skal også på arbejde i den ellers stille uge mellem jul og nytår - så stor er efterspørgslen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?