IT-gigant bygger stort center i København

Amerikanske IBM rykker afdeling til København - det giver nye jobs til hovedstaden

MIdt i strømmen af dårlige nyheder om store virksomheder, der skærer ned på medarbejderstaben - for eksempel Novo Nordisk - så er der nu et lyspunkt. Den amerikanske IT-gigant IBM har ifølge Berlingske meddelt, at den vil etablere et stort center i København med 250 ansatte.

-Centret bliver lagt i Danmark og i København, fordi vi har et godt miljø og mange dygtige unge mennesker, der både har en grundlæggende forståelse for IT og for forretning. Danskere er utroligt forandringsparate og har en forventning om, at deres arbejdsplads vil ændre sig over de næste tre til fem år på grund af digitalisering,« siger Henrik Bodskov, administrerende direktør hos IBM Danmark til Berlingske.

Beslutningen vækker jubel blandt danske politikere. "Fantastisk" lyder det fra overborgmester Frank Jensen, mens udenrigsminister Kristian Jensen hæfgter sig ved, at IBMs satsning giver jobs til højtuddannede og er med til at brande Danmark.

IBM - en global virksomhed

 

Ifølge Berlingske har IBM i forvejen en række centre mage til det, der skal etableres i København, i andre europæiske lande.

 

 

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

Parkeringsvagt

Nu kommer der kommunal parkeringskontrol i Brøndby

Maddrengen roerer

play13-årig elsker at lave mad: Nu har han skabt sit eget fritidsjob

Postbyen

playMegaprojekt skrider frem: Her skal Københavns næste højhuse bygges

elløbehjul

Ny lov: Hjelm-pligt på el-løbehjul

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere