Ishockeyklub går konkurs og plages af tyveri

Ishockeyklubben Copenhagen Lions, der spiller i 1. division, er gået konkurs og har fået stjålet udstyr.

Ishockeyklubben Copenhagen Lions gik onsdag konkurs. Det oplyser Danmarks Ishockey Union (DIU) på sin hjemmeside torsdag.

DIU oplyser, at unionen trækker københavnerklubbens hold fra alle turneringer.

- Alle fremtidige kampe med Copenhagen Lions er derfor aflyst, lyder meldingen fra DIU.

Bestyrelsen i Copenhagen Lions har fået at vide af Københavns Kommune, at klubben "ikke længere har adgang til offentlige faciliteter, idet foreningen ikke kan opretholde sin godkendelse som folkeoplysende forening".

- Med andre ord er istiden i Ørestadens Skøjtehal hermed også med øjeblikkelig virkning inddraget, forklares det.

Copenhagen Lions har varetaget driften af den kommunale skøjtehal i Ørestad - men har undervejs både været under skærpet tilsyn og er blevet politianmeldt af kommunen, og nu altså også begæret konkurs.

Bestyrelsen i Copenhagen Lions er for nylig blevet skiftet ud. Den nye bestyrelse vurderer, at klubbens gæld er 1,5 millioner kroner. 

Copenhagen Lions har varetaget driften af den kommunale skøjtehal i Ørestad - men har undervejs både været under skærpet tilsyn og er blevet politianmeldt af kommunen.
Copenhagen Lions har varetaget driften af den kommunale skøjtehal i Ørestad - men har undervejs både været under skærpet tilsyn og er blevet politianmeldt af kommunen.
Foto: TV 2 Lorry

Ribbede lokaler

Sø- og Handelsretten har udpeget advokat Morten Bjerregaard fra Bjerregaard Advokatfirma som kurator. Og kuratoren, der skal sørge for mindst muligt tab for kreditorerne, melder allerede om problemer i konkursboet.

- Kurator har fra en række kilder fået oplysninger om tyverier af aktiver i perioden op til konkursen.

- Hele førsteholdets udstyr var ifølge oplysninger fra medlemmer til stede i hallen i fredags til kampen mod Rødovre, som blev aflyst.

- Ved kurators besigtigelse straks efter konkursen var udstyret væk, og en del af lokalerne fremstod "ribbede", lyder det i en fælles udtalelse fra DIU og kurator.

Kurator har orienteret Københavns Politi om situationen og håber, at oplysninger fra klubbens medlemmer og andre kan bringe aktiverne tilbage.

- Det er kurators håb, at der er tale om en misforståelse, og at nogle personer har fjernet aktiverne for netop at beskytte mod tyveri, og at disse personer vil udlevere aktiverne til kurator i løbet af de nærmeste dage, lyder det fra kurator.

/ritzau 

 
 
Foto: TV 2 Lorry

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

clara tauson

Clara Tauson vinder sin første WTA-turnering i karrieren

20201216-083442-L-1920x1258we

København får international tennisturnering til sommer

20_percent

playHæderkronet boldklub venter spændt på mulig genåbning: "Det betyder jo alt"

ipiccy_image

playTvillingebrødre på glatis: Hockeyfamilie lavede egen bane i baghaven

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere