Irmadirektør imponeret af trodsige kunder: "Årtiers oplevelse"

Fredag eftermiddag fik de lokale Irma-kunder på Roskildevej i Valby gode nyheder, da salgsdirektøren kom forbi.

Den øverste ledelse i Irma var fredag eftermiddag på besøg i den lille Irma-butik på Roskildevej i Valby. Med sig havde de taget adskillige flasker champagne og én rigtig god nyhed: Irma-butikken får lov at overleve.

Butikken stod ellers til at lukke definitivt denne weekend, men massive borgerprotester fra kunder i lokalområdet har gjort, at ledelsen har ombestemt sig, så butikken nu alligevel får lov at overleve.

quote Selvom vi altid snakker om drift og investeringer, så går det her lige i hjertet. Det har været årtiers oplevelse.

Jacob Elsborg, salgsdirektør i Irma

- Vi lukker jo 11 butikker, og det gør vi denne weekend. Men 90% af de kundereaktioner vi har fået på lukningerne, det har været her på Roskildevej, siger Jacob Elsborg, der er salgsdirektør i Irma, til TV 2 Lorry.

Den godt 200 kvadratmeter store Irma-forretning på Roskildevej var fyldt til bristepunktet med kunder, som fejrede de gode nyheder, som Irmas salgsdirektør leverede fra toppen af en mælkekasse. Og de mange glade kunder gjorde stort indtryk på direktøren.

- Folk er så glade og så entusiastiske. Så selvom vi altid snakker om drift og investeringer, så går det her lige i hjertet. Det har været årtiers oplevelse. Det har været helt fantastisk, siger Jacob Elsborg til TV 2 Lorry.

Bliver en prøveperiode

Tirsdag var ledelsen i Irma også på besøg i den 57 år gamle Irma-butik i Valby. Her fik de overbragt 1500 underskrifter mod lukningen. Derefter blev beslutningen taget om, at man skulle prøve at omstøde beslutningen. Men først torsdag eftermiddag blev det endeligt besluttet, efter forhandlinger med udlejer af bygningen og medarbejdere.

Irma-butikken er dog ikke helt fredet endnu. Lukningen er foreløbigt udskudt i et halvt år. Hvis ikke omsætningen øges og butikken får overskud, vil den lukke.

- Nu giver vi den en chance til, og så udvikler vi denne her forretning sammen med vores kunder, siger Jacob Elsborg.

quote Der er ingen tvivl om, at det bliver en prøveperiode.

Jacob Elsborg, salgsdirektør i Irma

Og netop kunderne bliver et vigtigt element. De skal nemlig inddrages de næste seks måneder, så ledelsen i Irma og kunderne i fællesskab kan udvikle butikken.

- Der er ingen tvivl om, at det bliver en prøveperiode, hvor vi skal se om vi har den opbakning, som vi oplever i dag (fredag, red.), eller går det her væk om to-tre måneder. Vi tror så hundrede procent på, at vi har opbakningen, for ellers havde vi ikke gjort det, så havde vi bare sagt tak for input og så lukket, siger Jacob Elsborg.

Sådan så det ud, da Irmas salgsdirektør overbragte nyhederne om butikken på Roskildevejs overlevelse.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Forbrug

20110831-170245-6-1920x1677we.jpg

Camilla Plum får bøde for nye ulovligheder

Camilla Plum

Efter ny bøde og sur smiley: Camilla Plum svarer igen på Fødevarestyrelsens kritik

image7

playAnja forvandler grumset affaldsprodukt til luksusflødeboller

nye biler bilforhandler

Her bruger familier flest penge på nye biler – og her bruger de færrest

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere