Insekter på menuen: "Det var slet ikke så slemt"

Man går ikke sulten hjem fra Copenhagen Bug Fest, der bliver afholdt i disse dage. Her har man nemlig fri mulighed for at smage både fårekyllinger, melorme og græshopper og opleve andre insekter helt tæt på.

Marc Anthonys reaktion på melormene var overraskende positiv.

I Botanisk Haves flotte omgivelser bliver der i denne weekend afholdt Copenhagen Bug Fest i forbindelse med Copenhagen Cooking & Food Festival.

En af deltagerne til festen var Marc Anthony fra Gladsaxe Gymnasium. Han blev glædeligt overrasket, da han smagte sin første håndfuld melorme.

- Jamen jeg blev da meget klogere altså, nu kom jeg jo ud og regnede med, at jeg skulle ligge og brække mig et eller andet sted, efter at jeg havde spist sådan en fårekylling, men det var slet ikke så slemt jo, altså der er ikke noget at pive over der, siger Marc Anthony.

00:26

Marc Anthonys smagte både fårekyllinger og melorme.

Luk video

Insekt festen byder på masser af smagsprøver og udstillingen 'Microsculpture' på Geologiske museum, hvor man kan komme helt tæt på de små væsener.

Der vil være rig mulighed for at møde insekt-entusiaster, forskere og danske virksomheder der til dagligt arbejder med produktion af insekter eller produkter baseret på insekter.

Udover de forskellige smagsprøver kan man opleve gastronomiske retter tilberedt af Michael Pontoppidan fra Resturant Gorilla og Lui Lezzi.

Der vil også være dans og musik for børn, inspireret af insekternes verden og et insektværksted, hvor man kan udfolde sine kreative evner.  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik