Indvandrer-bande hærger ungdomsklub: 112 anmeldelser

Klub 21 på Nørrebro er nærmest besat af indvandrer-banden Loyal to Familia. Dermed er samlingsstedet forvandlet til tilholdssted for hærdede kriminelle.

ARKIV: Loyal to Familia Foto: Scanpix

Flere medlemmer af bandegrupperingen Loyal to Familia har nærmest barrikaderet sig i de beboerlokaler, der skulle have været en hyggelig ungdomsklub for kvarterets unge.

Det skriver Ekstra Bladet.

I samarbejde med Krimicentralen på TV3 kan medierne afsløre, at lokalerne i den almennyttige etageejendom AKB Lundtoftegade på Nørrebro i København nu anvendes som klubhus for LTF.

Læs også 11 medlemmer af Loyal to Familia varetægtsfængsles

Det er sket på baggrund af blandt andet en aktindsigt vedrørende Københavns Politis aktiviteter på adressen, ligesom de involverde journalister har talt med beboere i området.

Ejendommen, der administreres af KAB, huser cirka 2000 beboere fordelt på 699 lejligheder.

Anonyme beboere bekræfter LTFs tilstedeværelse

Adskillige af de beboere i ejendommen, som Ekstra Bladets og Krimicentralens journalister har talt med, ønsker ikke at stå frem til citat om situationen i beboerlokalet af frygt for dem hærgende bande. De fortæller dog samstemmende under løfte om anonymitet om LTF'ernes tilstedeværelse, skriver avisen.

Beboerne, der gerne vil fremstå anonyme, fortæller også, at bandemedlemmerne har barrikaderet sig i lokalerne. Det har de selv gjort ved at opsætte sikkerhedsforanstaltninger.

Læs også Slut med visitationszoner i Nordsjælland

De har blandt andet svejset gitre ved vinduerne, så der ikke er mulighed for nogen gennemgang. Indgangsdøren er blevet forsynet med teksten 'We don't give a fuck', og før kunne ungdomsklubbens medlemmer frit komme i klubben med deres adgangkort.

Det kan nu kun lade sig gøre, hvis bandemedlemmerne tillader det, da de har lukket af for døren.

Desuden er dørtelefoner bygningerne og gadebelysningen omkring smadret, så området er mørklagt i de sene timer.

Boligforeningen er uvidende om bandemedlemmer

For boligforeningen kommer det som en overraskelse, at bandemedlemmer holder til i ungdomsklubben.

- Vi har ikke været bekendt med, at der er bandemedlemmer i Klub 21. I hvert fald ikke i større målestok. Vi er dog selvfølgelig bekendt med at LTF i løbet af foråret har været inde i området, siger ejendomsleder i AKB Lundtoftegade, Kenneth Fuglsang, til Ekstra Bladet og Krimicentralen.

Hvis der foregår ulovligheder dernede, så vil klubben blive lukket

Kenneth Fuglsang, ejendomsleder i AKB Lundtoftegade

Selvom beboerne på Lundtoftegade har stiftet bekendskab med bandemedlemmerne, så kender boligforeningen altså ikke til klubbens nye indbudte gæster, selvom de skulle være i løbende kontakt med politiet. Kenneth Fuglsang er dog stadig klar til at gøre sanktioner mod bandemedlemmernes tilholdssted.

- Hvis der foregår ulovligheder dernede, så vil klubben blive lukket, siger han til avisen.

Det er ikke lykkedes for Ekstra Bladet og Krimicentralen at få en kommentar fra Københavns Politi angående AKB Lundtoftegade mandag.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik