Ikke kun rift om boliger: Butikker rives væk

Butikkerne i Carlsberg Byen er blevet en eftertragtet vare

Butikslokalerne - hele 20 af dem - omkring Carlsberg Station - er netop blevet solgt. Foto: TV 2 Lorry

Carlsberg Byen, der er godt i gang med at vokse op på det gamle bryggeris grund på grænsen mellem Vesterbro og Valby i København udvikler sig hastigt. Og området er så populært, at der nu også er rift, om de butikker, der skal servicere det nye kvarters beboere. Således har virksomheden Aberdeen Asset Management netop købt 20 butikslokaler i området ved Carlsberg Station.

-De fleste butikker var udlejet og en del åbnet, allerede inden den første beboer var flyttet ind i Carlsberg Byen, hvilket vi er noget stolte over. Den optimisme underbygges nu af aftalen med Aberdeen Asset Management, som har vurderet, at Carlsberg Byen og det butiksmiljø, der er skabt, er en attraktiv investering - det ser vi som et meget stort kvalitetsstempel, lyder det fra Carlsberg Byens administrerende direktør, Jens Nyhus.

Køberen - Aberdeen Asset Management - er ikke overraskende lige så begejstret, idet de forventer, at interessen for Carlsbrg Området bliver endnu større fremover.

 

Læs også Luksushotel i fredet ølkælder skal lokke flere til Carlsberg Byen

Der er flere butiksområder med både forretninger, restauranter og cafeer på vej i Carlsberg Byen - og det næste står klar i området ved Ny Carlsberg Vej i 2018.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik