Hotelkæde vil udfordre byens restauranter

Hotelkæden Scandic vil udfordre hovedstadens restauranter. Blandt andet laver kæden en restaurant med fokus på kvalitetskød.

Når Scandic slår dørene op til det hotel, der i øjeblikket er under opførelse i Kødbyen, kan København tælle en restaurant mere.

Den nye restaurant med fokus på kvalitetskød er nemlig et led i hotelkædens strategi, der går ud på at satse mere på restaurationsbranchen end hidtil. Det skal ske ved at den nye restaurant kommer til at fungere som en selvstændig enhed.

Det på trods af, at der netop nu er rekordmange konkurser blandt hovedstadens restauranter.

Det afskrækker dog ikke Scandic, der mener at kunne se flere grunde til, at de nok skal få succes i restaurationsbranchen.

Eksempelvis fremhæver hotelkæden, at de vil kunne holde åbent 20 timer dagligt, og at de med stordriftsfordele vil kunne købe billigere ind og i sidste ende tilbyde billigere mad.

Desuden har hotelkæden også investeret i sit eget kvæg - dansk angus - der fremover skal serveres i restauranten.

Udover den nye restaurant i Kødbyen, så planlægger Scandic også at relancere Falkoner Salen på Frederiksberg til næste år med tilhørende restaurant og bar.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik