Hotelboom i hovedstaden

I 2017 bliver hotelkapaciteten i København udvidet med 1.700 værelser

Hotelbranchen i hovedstaden vokser eksplosivt og allerede næste år - i 2017 - åbner der en række nye hoteller, som vil udvide den samlede værelseskapacitet med 1.700 værelser. Det skriver Finans.

Det er Horesta, hotellernes og restauranternes brancheforening, der har foretaget en opgørelse over væksten i branchen. Den viser fremgang i hele landet,   men i København er stigningen markant.

-Det er rigtigt godt, at der er nye hoteller på vej. Forudsætningen for fortsat vækst er, at der er ledig kapacitet,« siger Katia Østergaard, adm. direktør i Horesta til Finans.

Og noget tyder på, at der er god brug for de mange nye hotelværelser. For tre år i træk er der sat rekorder i belægningsprocenten på de eksisterende hoteller.

 

-Efterspørgslen er høj, og der har været perioder i løbet af 2016, hvor hotellerne har haft udsolgt. Ved spidsbelastning har der manglet værelser, så der er plads til nye hotelprojekter,« siger Katia Østergaard til Finans.

 

 

Horesta regner med, at der åbner seks eller syv hoteller i hovedstaden i løbet af 2017, og samtidig bliver en række af de eksisterende hoteller klar med udbygningerne, der giver flere værelser.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

turister i nyhavn

Her er planen der skal redde turismen i København

Din Tøjmand Køge(1)

playButiksejere jubler og melder klar til genåbning

20_percent

playAntallet af tomme butikker i København er på højeste niveau i 18 år - frygteligt, siger borgmester

Jacob Himmelstrup

playVirtual reality blev løsningen på firmas coronakrise

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere