H&M på strøget stormet af designer-fans

Tumultagtige tilstande da H&M på Strøget slog dørene op for ny Balmain-kollektion.

00:38

Foto: TV 2 Lorry

1 af 2

De mest målrettede havde ligget i kø siden i mandags. Klokken 9 torsdag var ventetiden endelig slut - dørene til H&M på Strøget blev endelig slået og fans af det franske modehus Balmain kunne løbe ind og sikre sig noget tøj fra den nye H&M X Balmain kollektion.

De første 120 personer i køen havde fået tildelt et armbånd i en bestemt farve og blev lukket ind i grupper på 40 mennesker ad gangen. Dernæst blev stopuret sat i gang, og så havde de 15 minutter til at shoppe.

- Hvis jeg skal være helt ærlig, så er jeg også lidt overvældet over den store interesse. Køen har startet meget før end tidligere år, hvor vi har lavet samarbejder med store designere, siger Birgitte Aaen Kastberg, der er marketingschef for H&M Danmark.

Hun tilskriver den store interesse for Balmain-kollektionen muligheden for at sikre sig et stykke tøj, som de færreste normalt har råd til.

H&M X Balmain er en kollektion, som H&M har lavet i samarbejde med det eksklusive couture-mærke Balmain. Balmain er et anerkendt brand inden for fransk luksus, og en Balmain-kjole kan normalt snildt løbe op i 60-70.000 kroner.

Priserne i H&Ms nye kollektion starter ved 249 kroner og går op til 4500 kroner.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?