H&M på strøget stormet af designer-fans

Tumultagtige tilstande da H&M på Strøget slog dørene op for ny Balmain-kollektion.

De mest målrettede havde ligget i kø siden i mandags. Klokken 9 torsdag var ventetiden endelig slut - dørene til H&M på Strøget blev endelig slået og fans af det franske modehus Balmain kunne løbe ind og sikre sig noget tøj fra den nye H&M X Balmain kollektion.

De første 120 personer i køen havde fået tildelt et armbånd i en bestemt farve og blev lukket ind i grupper på 40 mennesker ad gangen. Dernæst blev stopuret sat i gang, og så havde de 15 minutter til at shoppe.

- Hvis jeg skal være helt ærlig, så er jeg også lidt overvældet over den store interesse. Køen har startet meget før end tidligere år, hvor vi har lavet samarbejder med store designere, siger Birgitte Aaen Kastberg, der er marketingschef for H&M Danmark.

Hun tilskriver den store interesse for Balmain-kollektionen muligheden for at sikre sig et stykke tøj, som de færreste normalt har råd til.

H&M X Balmain er en kollektion, som H&M har lavet i samarbejde med det eksklusive couture-mærke Balmain. Balmain er et anerkendt brand inden for fransk luksus, og en Balmain-kjole kan normalt snildt løbe op i 60-70.000 kroner.

Priserne i H&Ms nye kollektion starter ved 249 kroner og går op til 4500 kroner.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Idrætsgymnastik

play16-årige Camille er danmarksmester i gymnastik - men for ung til OL

Færgekroen hejses ind i Tivoli

playHer bliver en ny udgave af Tivolis Færgekroen hejst ind

Grand Teatret

Københavnsk nichebio kåret blandt verdens smukkeste

genforening galvmaleri

Kulturorganisation vil lave gavlmaleri i København gratis - men mangler en husgavl

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere