Hjemløs mand blev banket og smidt i søerne i København

En angiveligt hjemløs mand er blevet kørt på hospitalet, efter at han blev udsat for grov vold tidligt lørdag.

To unge mænd gik tidligt lørdag morgen løs med slag og spark på en hjemløs mand ved søerne i det centrale København. Efterfølgende smed de ham i det iskolde vand og forlod stedet.

Det oplyser Københavns Politi.

- Omkring klokken 05 overfalder to mænd en hjemløs og smider ham i søerne. Manden er kørt på hospitalet med sine skader og for at blive undersøgt. Han er nedkølet efter at have været i vandet, siger den centrale efterforskningsleder Sajjad Haider til Ritzau.

To unge mænd er anholdt i forbindelse med overfaldet. Den ene er 21 år, mens der endnu ikke er oplysninger om den andens alder.

De blev anholdt nær Øster Søgade, hvor overfaldet fandt sted.

- En anmelder ringer og oplyser, at der har været et slagsmål, og at en mand er blevet smidt i søen. Vidner hjælper ham op af vandet og forklarer til politiet, hvad der er sket. På baggrund af oplysningerne kan betjente anholde de to mænd, siger Sajjad Haider.

Der er ikke oplysninger om, hvor alvorligt den angiveligt hjemløse mand er kommet til skade, men han blev udsat for både slag og spark, før han ramte det kolde vand.

Da vandet er iskoldt på denne tid af året, er det farligt at ryge i. Derfor er der tale om grov vold, oplyser politiet.

Kort før klokken seks lørdag morgen er hverken offeret eller gerningsmændene blevet afhørt, men til betjente fortalte offeret, at han ikke har nogen bopæl. Derfor antager politiet, at der er tale om en hjemløs.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Fartkontrol

Bilist snuppet med 175 km/t på landevej

Lastbil sløret

Kvinde førte politiet på sporet af drønulovlig lastbil – nu får hun ros

Retten i Helsingør

15-årig dreng fængslet for voldtægt i Nordsjælland

618602-311

Politiet undersøger mistænkelig brand ved rockerborg

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere