Her kan du shoppe i Carlsberg Byen

De første butikker er allerede rykket ind i Carlsberg Byen. Og fra torsdag kan man også handle ind til middagen i øl gigantens by.

Netto kan som den første dagligvarebutik slå dørene op i en ny 1.000 m2 stor butik i det nye bykvarter. Men hvis fingrene kribler efter at køre dankortet igennem andre terminaler, så er der også mulighed for det.

En række butikker er nemlig åbnet i området - Kaffekilden, Flying Tiger Copenhagen, Hælebaren Humletorvet, elektronikforretningen MegaGear og frisøren Hår Expo.

Andre butikker og caféer står også i kø for at åbne i Carlsberg Byen. I den kommende måned vil bl.a. Føtex og Lagkagehuset flytte ind på den historiske grund.  

De nye butikker vil få samme placering som UCC`s Campus Carlsberg, der netop har budt 10.000 studerende velkommen.

quote -Vi ved fra andre byudviklingsprojekter i København, at det kan være en udfordring at skabe det ønskede liv. Vores ambition er, at Carlsberg Byen bliver et mangfoldigt og dynamisk bykvarter.

Jens Nyhus, adm. direktør i Carlsberg Byen P/S

Butikker skal trække besøgende

Ifølge Carlsberg Byen P/S har man hele tiden været bevidst om, at det er en udfordring at sikre liv mellem bygningerne.

Derfor har det været en ambition, at området skal være attraktivt for detailhandlen.

Gode indkøbsmuligheder er med til at trække både beboere og besøgende til området , mener den adm. direktør i partnerselskabet.

- Vores ambition er, at Carlsberg Byen bliver et mangfoldigt og dynamisk bykvarter, som vi kender det fra byens brokvarterer med et godt udvalg af supermarkeder, butikker, caféer og kulturelle tilbud til kvarterets beboere og besøgende, siger Jens Nyhus adm. direktør i Carlsberg Byen P/S.

Hvis man er til de helt store indkøb, så er der mulighed for at parkere bilen i byens parkeringskælder.

 

Fakta om Carlsberg Byen