Her kan du få hjælp til at komme af med dine brugte ting, tøj eller mad

Mange af os har skabe, der bugner af tøj og reoler, der er overfyldte. Men hvor gør man af ting, man ikke har brug for. Københavns kommune hjælper dig gennem junglen.

Du har sko. Du har mange sko! Og de fejler egentlig ikke noget, men du bruger dem ikke. Eller den gamle sofa, som skal skiftes ud - den er jo egentlig god nok, ikke? Men hvor skal du gøre af den? Og hvad med al den lækre mad til julefrokosten, der end ikke blev åbnet?

Nu er der hjælp at hente hos Københavns Kommune, som guider dig til en løsning - som kan blive til gavn for folk, der lige står og mangler dine sko, din sofa eller din overskydende mad.

- Københavns Kommune har ikke mulighed for at indsamle og fordele tøj, Det er de frivillige organisationer meget bedre til. Men vi synes det er vigtigt at bakke op om de frivillige organisationer som kan hjælpe vores hjemløse borgere med lidt ekstra gratis tøj, siger Steen Bo Pedersen, områdechef for hjemløseenheden.

Og det er ikke småting, man kan komme af med.

Københavns Kommunes hjemmeside linker til steder og organisationer, der tager imod tøj, møbler, inventar - og sågar mad.

Hvis du vil læse mere om det - så er du nu bare få klik fra at hjælpe en hjemløs eller en anden værdigt trængende person i byen.

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Affaldssortering

playCorona giver ekstra affald i Storkøbenhavn: - Der er opstået en pulterkammereffekt i hjemmene

Bagsværd rostadion

Dødsstød til prestigeprojekt? Kommuner trækker stikket til nyt rostadion

Lynetteholmen ny tegning af Lynetteholm, som man forestiller sig, at den øen vil se ud under anlægsfasen.

playEkspert: Lynetteholm stormflodssikrer ikke København

20190208-171140-2-1920x1281we

playKøbenhavnsk V-borgmester kalder regeringens sommerpakke et plaster for hovedstaden

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere