Hele to madfestivaler i uge 7: Billetterne bliver revet væk

Vi er vilde med god mad. Både Dinning Week og DinnerDays oplever en stor interesse for deres koncepter.

Nu er der ikke længe til vinterferien, og mens nogen bruger den på at tage på skiferie, bruger andre den på at gå på restaurant for at spise god mad.

I uge 7 er der hele to madfestivaler, og så kunne man måske tro, at den ene udkonkurrerer den anden, men sådan forholder det sig slet ikke. Begge festivaler oplever en stor interesse.

De to madfestivaler er henholdsvis Dinning Week og DinnerDays, og mens vi tidligere har kunne fortælle, at Dinning Week oplevede, at knap 20.000 personer skrev sig op til en restaurant, allerede i løbet af det første døgn der var åbnet op for booking, melder Dinnerdays nu om et boom i sit billetsalg.

- Vi er faktisk lidt overraskede over, at vi igen kan vækste så meget. Men det skyldes gæsternes stigende interesse for konceptet og oplevelserne, restauranterne bliver ved med at give, siger Laura Madsen, PR & Communications Manager i DinnerBooking, i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Det ser ud til at blive den bedste festival nogensinde i forhold til billetsalget.

Næsten dobbelt så mange gæster

Dinnerdays foregår både i uge 7 og i uge 42, og ved sidste festival var der hele 43 pct. flere gæster ude at spise sammenlignet med DinnerDays i uge 7 i 2018.

Ifølge DinnerDays tegner festivalen i uge 7 i år til at blive en endnu større succes.

Sammenlignet med samme antal salgsdage i uge 42 sidste år har 26 pct. flere gæster allerede skaffet sig billetter til madfestivalen i vinterferien, skriver DinnerDays i pressemeddelelsen.

Dinning Week bliver afholdt den 10.-17. februar, mens DinnerDays bliver afholdt den 8.-17. februar.

Fakta om Dinning Week

Hvor: 200 restauranter over hele landet
Hvor meget: 215 kr. + gebyr pr. person for en tre-retters menu inkl. S. Pellegrino Mineralvand
Hvordan: Billetter sælges via www.diningweek.dk

Fakta om DinnerDays

Hvor: 100 restauranter over hele landet

Hvor meget: 210 kr. + gebyr pr. person for en tre-retters menu. Enkelte gourmetmenuer koster 400 kr. + gebyr.

Hvordan: Billetter sælges via www.dinnerdays.com


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik