Håndører: Så lidt får kunder retur efter Winter Games konkurs

Copenhagen Winter Games gik konkurs før kæmpe-eventen blev afholdt. Tusindvis havde betalt dyre billetter - men de kan nærmest ikke få noget tilbage.

Foto: Pressefoto Copenhagen Winter Games

Billetterne til det fejlslagne sne-event Copenhagen Winter Games kostede 500 kroner, men der er meget lidt at hente som køber, hvis man vil søge om refundering.

Det skriver Ekstra Bladet.

Tre måneder efter det store sportsevent - det største skisports-event nogensinde på dansk jord - blev aflyst bare to uger før skibakkerne skulle indtages, står det klart, at der er mange om at dele den lille pengepulje, som eventen har efterladt sig.

Kurator Jacob Smith oplyser til Ekstra Bladet, at mere end 1.000 kreditorer har opkrævet penge fra Copenhagen Winter Games. Det løber op i et samlet beløb på i alt 12,5 millioner kroner. 

Læs også Aflyst mega-event går konkurs: Publikums penge i klemme

500-kronersbillet småpenge værd

Eventen har kun omkring 860.000 kroner i kassen, som først og fremmest skal deles mellem de ansatte.

- Kort fortalt har de ansatte prioritet før de øvrige kreditorer. Men der er kun to ansatte, og de øvrige kreditorer - artister, leverandører, billetkøbere osv. har de samme rettigheder og samme ret til dividende, siger kurator Jacob Smith til Ekstra Bladet.

Ifølge avisens regnestykke betyder det en dividende på syv procent, hvilket svarer til blot 35 kroner, hvis du har købt en billet til 500 kroner.

Småpenge de fleste formentligt ikke gider kæmpe for.

- Giv dem til nogle andre, jeg har ikke brug for dem. Jeg er bare ked af ikke at få den oplevelse. Vi havde set frem til det, siger Louise Kristina Sejl Gottliebsen, der havde købt to billetter til Copenhagen Winter Games, til Ekstra Bladet. 

Læs også Sne-event fik 1,7 millioner af regionen: Nu er pengene væk

 Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik