Hafidas drabsmand lyver og manipulerer

Den tiltalte, Anders Bård Larsen, blev i retten i Glostrup i dag kaldt utroværdig og manipulerende af anklageren.

På tredjedagen af retssagen i Retten i Glostrup om drabet på den 39-årige Hafida Bourouih sidste sommer, sagde anklageren flere gange, at drabsmanden er utroværdig og skifter forklaringer.

Den 41-årige Anders Bård Larsen har erkendt mordet på sin kæreste, som han har to drenge på to og fire år sammen med.

Efter at have kvalt Bourouih i hendes lejlighed - først med hænderne og siden en forlængerledning - kørte han til Sydsjælland med børnene på bagsædet og smed liget over en skrænt.

- Anders er rigtig god til at lyve. Han er rigtig god til at manipulere. Ikke engang hans mor kunne høre forskel i hans stemme kort efter, at han havde smidt sin kærestes lig, siger anklager i sagen Sune Ploug Sørensen torsdag i Retten i Glostrup.

Han fortalte i retten, hvordan Anders Bård Larsen havde ændret sine forklaringer fra første afhøring til sit vidneudsagn i retten i et forsøg på at vinde nævningenes sympati.

Blandt andet har tiltalte tidligere i retten forklaret, at Hafida Bourouih jog ud efter ham med en urtekniv, og at han derfor slog hende i ansigtet. Under sin forklaring af situationen skiftede han ifølge anklageren meget i, hvor i børneværelset kniven var.

- Kniv-historien fra børneværelset kommer, fordi vi skal have sympati for, at han slog hende i hovedet. Det er jo ikke en hverdagshistorie, at man bliver angrebet med en kniv. Hvis det var sandheden, så kunne han huske historien, siger Sune Ploug Sørensen.

Selvom Bård Larsen har tilstået forbrydelsen, mangler det stadig at blive afgjort, hvorvidt han havde tænkt sig at partere liget af Bourouih.

Da den 41-årige skilte sig af med liget, havde han en globalkniv, sav, økse og slibesten med. Anders Bård Larsen har forklaret, at globalkniven skulle bruges til at skære en forlængerledning over med.

- Man skal saftsuseme skære mange ledninger over, hvis man har brug for at tage en sliber med til sin globalkniv, siger anklageren.

Der ventes dom i sagen den 24. eller 25. august.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politi demo

playPolitiet massivt til stedet efter uro i København - en anholdt for stenkast

20210429-201324-7-1920x1440we

Politiet efterlyser tabt medicin - kan være dødeligt ved indtagelse

Knivstik Roskilde

Mænd på knallert stikker offer med kniv i Roskilde

politi 112 politibil

21-årig varetægtsfængslet for vanvidskørsel - væltede bil efter påkørsel

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere