Hælerisag: Kom og find din cykel

Københavns Politi holder 'åbent hus' for at komme af med cykler fra spektakulær hælerisag fra Nørrebro.

03:00

Foto: TV 2 Lorry (Arkiv)

1 af 2

I juli måned afslørede en mand ved et tilfælde en hælercentral i en cykelhandel på Nørrebro. Nu arrangerer Københavns Politi et åbent hus-arrangement i et forsøg på at genforene de stjålne cykler med deres ejermænd.

Arrangementet finder sted onsdag d. 16. september. Her kan uheldige cykelejere komme forbi Station Bellahøj og prøve at identificere deres cykel.

- Vi satser på, at folk kan få deres cykler igen, og at vi kan finde ud af, om de er stjålne. Det er en del af efterforskningsarbejdet i den her sag, så vi kan udlevere cyklerne igen, siger Brian Belling, politikommissær ved Københavns Politi, til TV 2 Lorry.

Han understreger, at folk, der møder op til arrangementet, skal være i besiddelse af en eller anden form for dokumentation, hvis de ønsker at gå hjem med en cykel.

Oplysninger fra åbent hus-arrangementet vil indgå i sagen mod cykelhandleren, der er sigtet for groft hæleri.

Politiet fandt i sin tid små 400 stjålne cykler i cykelforretningen på Esrumgade på Indre Nørrebro. Cyklerne er formentlig stjålet i området omkring Nørrebro Station. På mange af cyklerne er stelnummeret slebet af, og de er derfor svære at identificere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik