Guldfest i KIF Kolding København

KIF Kolding København er danske mestre i håndbold.

Selvom KIF Kolding København tabte den sidste finalekamp med et enkelt mål, kunne klubben alligevel fejre den endelige sejr.

For med en samlet sejr på 50-45 over Skjern Håndbold kan klubben fejre mesterskabet for anden gang i træk.

Den tidligere landsholdsmålmand Kasper Hvidt spillede en afgørende rolle med en kraftpræstation i målet.

EM-helten fra 2008 var under hele kampen et skridt foran Skjern-spillerne.

Gæsterne fra Skjern forsøgte at komme foran fra start, og spillede med høj intensitet i kampens første 15 minutter. Men KIF fik vendt spillet og gik til pause med en føring på 10-7.

Skjern kom igen og endte søndagens retur-opgør med 21-20. Men da KIF vandt første kamp med 30-24, gik guldet altså til dem.

5000 tusind tilskuere havde fundet vej til Trefor Arena Brøndby, og der blev festet godt igennem i kampens sidste minutter, hvor mesterskabet var kommet i hus.