Grøn Koncert skifter navn

Den populære festival, der begyndte på Dyrehavsbakken i 1982, har lyttet til sine gæster og skifter derfor navn.

Den populære endagsfestival har lyttet til sine gæster og skifter nu navn. Festivalen dedikerer sit nye navn til publikum, som oftest bare kalder endagsfestivalen 'Grøn'. Derfor er "koncert" nu streget fra navnet. 

- For mange danskere er Grøn mere end en række af koncerter, vi er blevet til kultur, og dét i en sådan grad at vores publikum har givet os et kælenavn – og man kan som brand ikke opnå meget mere end at få et kælenavn af dem, der holder af en.

- Sidste år fik vi lavet en antropologisk undersøgelse, hvor vi fandt ud af, at vi i folkemunde slet og ret hedder: Grøn. Så vi har taget konsekvensen og dedikerer vores nye navn til publikum, siger Theis Petersen, der er indsamlingschef i Muskelsvindfonden, til Ekstra Bladet. 

Grøn Koncert begyndte i 1982, hvor Tuborg forærede en gratis koncert til Dyrehavsbakken i anledning af forlystelsesparkens 400 års fødselsdag. Året efter blev arrangement sendt på landevejen under navnet Grøn Koncert,  og overskuddet har lige siden gået til Muskelsvindfonden. 

Grøn lægger vejen forbi København 20. juli og 30. juli i år. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Livsstil

Rødt-flag-Amager-Strand_ny

playEr du vinterbader? Hold øje med røde flag og lamper ved strande

Dialektkort

Efterlysning: Hjælp TV 2 Lorry med at redde dialekterne

coronavirus covid grafik ny mutation

Se, hvor du står i vaccinekøen

Daniels Driveby - Wissam marengs

playBagedyst-dronning Wissam: Ishøj har det hele

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere