Groft umotiveret overfald i Indre by: Denne mand skal findes

Københavns Politi offentliggør nu overvågningsfoto og video af mulig gerningsmand til vold.

Overvågningsbilleder af gerningsmanden er blevet fjernet fra denne artikel. Foto: Mads Claus Rasmussen - Ritzau Scanpix

Københavns Politi har efter denne artikels udgivelse fjernet overvågningsbilleder af den mulige gerningsmand fra deres kommunikationshjemmeside. Det sker efter, at en mulig gerningsmand har meldt sig selv til politiet.

TV 2 Lorry har ligeledes valgt at slette videoen fra denne artikel. Det samme gør sig gældende for andre artikler, vi har bragt. Læs mere her om den seneste udvikling i sagen:

Læs også Nikolaj efterlyste gerningsmand: Nu er der afgørende nyt

 - Der er tale om et groft umotiveret overfald i form af slag og spark med forholdsvis store skader til følge for den forurettede.

Sådan beskriver Københavns Politi et overfald, der fandt sted den 21. april i år klokken 02.20 på Larsbjørnsstræde ud for nr. 21 i indre by.

Det er endnu ikke lykkedes politiet at få identificeret gerningmanden, og derfor udsender de nu overvågningsbilleder af den mistænkte.

Læs også Ny overvågningsvideo af skuddræbt 16-årig

Høj, ung og slank

Den mistænkte beskrives som mand, cirka 25 år, cirka 190 cm høj, slank af bygning, kort mørkt hår og iført mørkt tøj og mørke sko.

Kontakt gerne politiet, hvis du kan genkende manden eller har øvrige informationer i sagen, lyder opfordringen fra Københavns Politi. 

Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.

Efter denne artikel blev udgivet, har offeret i sagen skrevet om hændelsen på Facebook og bedt om hjælp til, at gerningsmanden bliver fundet. Du kan læse mere om overfaldet på Nikolaj og hans efterlysning i artiklen nedenfor:

Læs også Nikolaj blev umotiveret overfaldet: Nu efterlyser han mulig gerningsmand igen

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik