Gratis forplejning på Amager - men ingen tog imod

Fodboldklubben Fremad Amager bød til dagens 1. divisionskamp mod FC Fredercia udeholdets fans på mad og drikke. Ingen tog dog imod det gode tilbud.

"Kom til fodbold på Amager i dit holds farver og få gratis mad og drikke."

quote Vi synes generelt, at der er alt for lidt fokus på de medrejsende fans, og derfor vil vi gerne være nogle gode værter for vores gæster.

Flemming Rosenkrantz, Direktør, Fremad Amager.

Nogenlunde sådan lød budskabet fra fodboldklubben Fremad Amager, der i dag spillede sin første hjemmekamp efter vinterpausen i den danske 1. division.

På besøg var FC Fredericia, og det eneste de eventuelt medrejsende fans skulle gøre var at iklæde sig Fredericias farver i form af spillertrøje, halstørklæde eller hue - så ville de blive behandlet med et "specielt treatment".

- Vi synes generelt, at der er alt for lidt fokus på de medrejsende fans, og derfor vil vi gerne være nogle gode værter for vores gæster, siger direktør i Fremad Amager, Flemming Rosenkrantz.

Dagens særlige behandling vil fortsætte i de kommende kampe på Sundby Idrætspark, hvor amagerkanerne vil byde på alt fra gratis fadøl, flæskestegssandwich og pølser til puder og tæpper eller megafoner og stortrommer - alt sammen altså til udeholdets fans.

Klubben ønsker at sætte fokus på de medrejsende fans i dansk fodbold, og har derfor valgt at indføre den meget opsigtsvækkende form for forkælelse af modstanderholdets fans - men lige lidt hjalp det desværre i dag, da ikke en eneste Fredericia fan benyttede sig af det lukrative tilbud.

quote - Der skal altså to til tango, som man siger, og festen på lægterne bliver altså lidt sjovere, når der er medlevende fans fra begge hold. Så det her er vores beskedne bidrag til den problemstilling.

Flemming Rosenkrantz, Direktør, Fremad Amager

- I Fremad Amager har vi nogle fans, som støtter holdet i tykt og tyndt. F.eks. stod de i sne og slud i samtlige 90 minutter i Vendsyssyl i sidste uge, og det har vi kæmpe respekt for. Desværre bliver de ikke altid behandlet efter fortjeneste, og det synes vi er ærgerligt, siger Flemming Rosenkrantz om årsagen til klubbens nye tiltag. 

- Der skal altså to til tango, som man siger, og festen på lægterne bliver altså lidt sjovere, når der er medlevende fans fra begge hold. Så det her er vores beskedne bidrag til den problemstilling.

Fremad Amager håber, at tilbuddet så i næste hjemmekamp kan være med til at gøre fodboldkampe på Amager mere attraktive for fans af begge hold.

Dagens kamp endte 2-1 til hjemmeholdet, og Fremad Amager ligger efter denne spillerunde på 4. pladsen i den danske 1. division - bare 3 point fra en plads i oprykningsspillet til Alka Superligaen.

Holdet rykkede i sidste sæson op fra 2. divisionen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

20_percent

playHæderkronet boldklub venter spændt på mulig genåbning: "Det betyder jo alt"

ipiccy_image

playTvillingebrødre på glatis: Hockeyfamilie lavede egen bane i baghaven

20180408-132422-L-1920x1277we

København vil være verdens mest aktive storby

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere