Godt nyt til veganere og vegetarer: Irma åbner nyt koncept

Irma åbner nu specielle afdelinger med stort udvalg til veganere.

Arkiv: Ifølge Coop er efterspørgslen på veganske og vegetariske varer størst blandt de yngre forbrugere i hovedstadområdet. Foto: Jens Nørgaard / Scanpix

Tofu, falaffel og bønnefars. Efterspørgslen på veganske og vegetariske produkter stiger.  I en undersøgelse fra Coop Analyse svarer 43 procent af danskerne, at de gerne vil spise mindre kød, end de gør i dag.

Derfor åbner Irma nu et nyt koncept, de kalder "Det Grønne Måltid". Det er specialafdelinger, hvor der samles et stort udvalg af veganske og vegetariske varer. 

Læs også Jens fejrede bog om kød med levende kalv: Nu er der shitstorm

- Vi høster erfaringer de kommende otte uger i de otte butikker. Herefter ruller vi det ud i alle øvrige butikker i løbet af 2017. Vi forventer, at vi i begyndelsen af 2018 har afdelinger i alle 80 Irma-butikker, siger direktør i Irma Søren Steffensen i en pressemeddelelse.

"Det Grønne Måltid" får plads i frugt & grønt-afdelingerne. I begyndelsen vil der ifølge Irma være 150 forskellige veganske og vegetariske produkter at vælge i mellem. Man kan blandt andet finde færdige måltidsretter uden kød, falaffel- og bønnefars, gyros, kebab og tofu.

Læs også Discountkrigen raser videre: Her åbner Netto ni nye butikker

Her åbner konceptet

Den nye afdeling vil være at finde i følgende Irma Rantzausgade, Hørsholm, Finsensvej, Ndr. Fasanvej, Sluseholmen, Tagensvej og begge butikker på Nørrebrogade. 

Ifølge Coop er efterspørgslen på veganske og vegetariske varer størst blandt de yngre forbrugere i hovedstadområdet. 

Læs også Tulip svarer igen på roastbeef-kritik: "Intet fordækt i det"

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik