Godt nyt til skuffede Seebach-fans: Aflyst koncert rykket til søndag

Rasmus Seebach-koncert blev tidligere på lørdagen aflyst på grund af uvejret over København. Nu får billetejere en søndagskoncert i stedet for

Lørdag måtte arrangøren af Rasmus Seebachs familiekoncert i Valby Parken se sig nødsaget til at aflyse koncerten af sikkerhedsmæssige på grund af uvejret over København.

Men nu er der godt nyt til dem med billet til den aflyste koncert, for nu lyder meldingen, at man i stedet vælger at afholde koncerten søndag samme sted og med samme planlagte program.

På Rasmus Seebachs Facebookside skriver arrangøren Copenhagen Music:

”Kære publikummer. Det er med kæmpe glæde, at vi kan meddele at der afholdes familiekoncert med Rasmus Seebach i morgen!

Vi har alle været helt ulykkelige over aflysningen i dag, men har vægtet publikums sikkerhed over alt andet, og har således ikke set anden udvej end en aflysning.

På grund af hele det fantastiske holds kæmpe fleksibilitet, og stålsatte vilje til at få dette muliggjort, er det altså nu en realitet at der bliver afholdt familiekoncert i Valbyparken i morgen, samme tid og samme sted.”

Billet gælder også til søndag

Alle billetter købt til lørdag gælder også til koncerten søndag, så hvis man sidder derhjemme med en billet skal man altså ikke foretage sig andet end bare at møde op og lade sig underholde.

Copenhagen Music oplyser videre, at alle billetkøbere vil modtage email fra billetudbyderen, om hvordan man forholder sig, hvis man skulle være forhindret i at komme søndag.

Dørene åbner klokken 13, og Hjalmer går på som den første kl. 14. Herefter overtager Burhan G scenen kl. 15.45, før koncerten sluttes af med hovednavnet Rasmus Seebach kl. 18.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

De Ukendte Danmarksmestre - Pinball

playDanmarksmester i pinball sigter efter at blive verdens bedste

Header sådan så din by ud for 100 år siden

Sådan så din by ud for 100 år siden – se den vilde forandring til i dag

borgring køge vikingeborg

playVerdensarv i Køge? Danmark vil have unikke vikingeborge med på liste

def_thumb,50_percent

playOplev i weekenden: Skoven er den perfekte legeplads - her er to gode lege i det fri

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere