Godt nyt til læsehestene: Få fem gratis e-bøger om måneden

Fem nye gratis bøger hver måned resten af året. Sådan lyser tilbuddet fra et nyt samarbejde mellem Metroen, en online boghandel og to kendte forlag.

I et nyt og noget anderledes samarbejde mellem Metroen A/S, den online boghandel Saxo og de to forlag Gyldendal og Rosinante & Co bliver det nu gratis at læse eller lytte til udvalgte e-bøger resten af året.

I en pressemeddelelse skriver samarbejdsparterne, at metroens passagerer får gratis e- og lydbøger på farten, så man har noget at fordrive tiden med, når man eksempelvis skal fra Vanløse til Vestamager.

Normalt forbinder man ikke en rejse i metroen med det at sidde mageligt og læse en god, tyk bog. Og det lægges der heller ikke skjul på, hvis man spørger Metro Service:

- Det er jo ikke, fordi man læser en halv eller hel bog på metroturen. Det ved vi godt, for så skal man i hvert fald køre mange ture. Det er bare et godt tilbud til alle, der har lyst til at læse bøger, og vi er gået ind i det her samarbejde, fordi vi synes, at det er et godt projekt, som vi gerne vil lægge navn til, siger Beannie Kauling Sloth fra Metro Service til TV 2 Lorry.

Behøver ikke køre i metro for at få bøgerne

Hver måned bliver der lagt fem nye bøger op til frit brug, og det er ikke et must at bruge metroen for at få adgang til de gratis værker, så det er underordnet om du bor i Greve eller Gribskov.

Bøgerne er tilgængelige på Saxos app, hvor man skal oprette sig som bruger. Men man forpligter sig ikke til noget, loves det, og man må beholde bøgerne, så længe man vil.

”Tilbuddet er helt gratis og uforpligtende. Når du benytter tilbuddet tilføjes 5 gratis e-bøger og lydbøger til din boghylde i Saxo-appen. Vi har udvalgt bøgerne, så der er lidt for enhver smag. I resten af 2018 vil du hver måned få besked, når der tilføjes nye, gratis bøger. Bøgerne kan kun lyttes og læses på Saxo-appen, men forbliver der så længe du ønsker det”, skriver Saxo på deres hjemmeside.

De fem bøger i juli måned

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

De Ukendte Danmarksmestre - Pinball

playDanmarksmester i pinball sigter efter at blive verdens bedste

Header sådan så din by ud for 100 år siden

Sådan så din by ud for 100 år siden – se den vilde forandring til i dag

borgring køge vikingeborg

playVerdensarv i Køge? Danmark vil have unikke vikingeborge med på liste

def_thumb,50_percent

playOplev i weekenden: Skoven er den perfekte legeplads - her er to gode lege i det fri

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere