Gaming-giganter forenes i samarbejde

E-sport holdet North skal fremover samarbejde med den danske fabrikant af gamingudstyr, SteelSeries.

E-sport bliver mere og mere populært og nu har e-sports holdet North indgået en stor aftale med SteelSeries – en aftale, som har potentiale til at blive den største sponsoraftale der nogensinde er indgået i international e-sport.

North er et fem mands hold, som er grundlagt af F.C København og Nordisk Film. I weekenden blev de nummer to i den store internationale Counter-Strike turnering, DreamHack Masters i Malmö, hvor de vandt en pengepræmie på over 300.000 kr.

I dag har North indgået en aftale med den danske fabrikant SteelSeries, som udvikler gamingudstyr.

Kan kravle det sidste trin op 

- Dansk e-sport har aldrig været mere interessant end netop nu. Danmark har flere hold med i den absolutte verdensliste, og North, som tæller nogle af sportens største stjerner, har helt klart potentiale til at kravle de sidste trin op ad verdensranglisten i løbet af de kommende år. Med aftalen ønsker vi at gøre vores til, at det kommer til at ske, siger Ethisham Rabbani, som er adm. direktør for SteelSeries og fortsætter:

- Et vigtigt element i aftalen er, at vi sammen med North skal udvikle en række produkter, der skal være med til at gøre dem bedre og understøtte de behov, de har i tuneringssituationer. Målet er naturligvis, at de produkter, som vi udvikler i fællesskab, skal bredes ud til verden.

Input fra de bedste gamere

Christian Sørensen som er adm. direktør hos North fortæller:

- Det aftalen går ud på, er, at vi, modsat andre normale sponsoraftaler, laver en aftale, hvor vi er med til at udvikle et produkt sammen. Så de får noget know how og viden fra professionelle gamere til at udvikle nogle produkter, som skræddersyes til e-sports markedet med det bedste input fra de bedste gamere.  

- Vi ser meget frem til at komme i gang med samarbejdet, som vi har store forventninger til, siger Christian Sørensen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

20_percent

playHæderkronet boldklub venter spændt på mulig genåbning: "Det betyder jo alt"

ipiccy_image

playTvillingebrødre på glatis: Hockeyfamilie lavede egen bane i baghaven

20180408-132422-L-1920x1277we

København vil være verdens mest aktive storby

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere