Frimurerne giver julehjælp til trængte familier

De mest trængende familier i Frederiksberg Kommune får en hjælpende hånd i juletiden fra frimurerne på Frederiksberg.

Det er ikke alle, som har overskud i budgettet til at give familien den jul de måske drømmer om. Derfor har brødrene i frimurerlogerne på Frederiksberg samlet penge ind og doneret til julehjælp.

- Det faktum, der findes en gruppe borger og familier der ikke kan afholde juleaften lægger brødrene fra frimurerlogerne på Frederiksberg meget på sinde, skriver frimurerlogerne på Smallegade i en pressemeddelse.

I alt deler de 116 julehjælpspakker ud inden juleaften til de mest trængende familier i Frederiksberg Kommune. Og som de også har gjort tidligere år har logerne igen taget kontakt til kommunens socialbehandlere samt præster ved lokale kirker på Frederiksberg, for at finde de rette modtagere af julehjælpen.

En stor glæde at yde hjælp

Frimurernes julehjælpspakke består af naturalier købt for en værdi af 600 kroner. Pakkerne er dog fyldt med mere end for det beløb, for producenter og leverandører af indholdet støtter også op om det gode formål.

- Det er både givende og stor glæde at kunne yde hjælp – at se den glæde det giver en familie, der kommer for at hente deres julehjælpspakke, får en kop kaffe, te eller saftevand, nyder en småkage imens børnene hilser på julemanden – det er en helt særlig oplevelse der går lige i hjertet på både giver og modtager, skriver frimurerlogerne på Smallegade i pressemeddelsen.

Julehjælpspakkerne bliver til i et samarbejde med den frimureriske forening, Juleuddelingen af 1867, som i år vil pakke omkring 6000 julehjælpspakker, som uddeles gennem logerne i Den Danske Frimurerorden og Det Danske Frimurerlaug.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Godhavnsdreng

playJuraprofessor: Godhavnssagen kan åbne ladeport af lignende sager

Opholdsforbud

Risiko for angreb i bandekonflikt forlænger opholdsforbud

20190813-134904-l-1920x1277we.jpg

play17 Godhavns-børn får 300.000 kroner hver for misrøgt

nedim_yasar.jpg

Livstidsdømt mand frifundet for drab på radiovært

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere