Frank Jensen om blodigt skuddrama: "Jeg er dybt bekymret"

- Jeg er dybt bekymret over udviklingen i den kriminelle underverden i København, lyder det fra Københavns Overborgmester.

Tirsdag aften dannede ydre Nørrebro endnu engang ramme om et blodigt skuddrama ved Mjølnerparken.

Tre personer med tilknytning til bandemiljøet blev ramt af skud - heraf er en død, og to er sårede, oplyser politiet.

Skudepisoden vækker dyb bekymring hos Københavns Overborgmester Frank Jensen (S).

I et opslag på Facebook skriver Frank Jensen, at han er dybt bekymret over udviklingen i den kriminelle underverden i København, som her til aften har kostet endnu en person livet og yderligere såret to, hvoraf den ene meldes hårdt såret.

- Endnu et skyderi mellem bandemedlemmer midt på en københavnsk gade - denne gang med dødelig udgang. Det er en trist melding at få på vej hjem fra aftenens sidste vælgermøde på netop Nørrebro.

- Jeg må være ærlig at sige; jeg er dybt bekymret over udviklingen i den kriminelle underverden i København. Efter mange år med stigende tryghed og faldende ungdomskriminalitet, er banderne begyndt at skyde igen. Det må vi ikke acceptere, skriver Frank Jensen.

Han tilføjer, at han følger situationen nøje og melder samtidig ud, at der er brug for konsekvente tiltag over for banderne.

- Der er brug for konsekvente tiltag, der effektivt og målrettet får smidt banderne ud af København. Vi skal presse dem fra alle sider. Bandemedlemmerne skal mandsopdækkes, deres privatøkonomi kulegraves, og deres tilholdssteder lukkes.

- I skal vide, at jeg følger udviklingen nøje. Og jeg er klar til at sætte hårdt ind mod bandemedlemmerne. For vi må aldrig lade kriminelle bestemme i København.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

ond kø

Miljøhensyn kan stoppe motorvej til Hillerød - politikerne er splittede

Pernille Skipper

Se mavebilledet: Pernille Skipper venter sit andet barn til sommer

Bertel2

Bertel Haarder takker af: Her er 9 nedslag i hans lange karriere

20200917-173607-L-1920x1277we

Her er de 12 sager: Advokatundersøgelse afslører Frank Jensens krænkelser

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere