For første gang siden 1981 er dansk band hovednavn i Parken

Volbeat bliver det første danske band, der bliver hovednavn til en koncert i Parken i København siden 1981.

Foto: Voldbeat pressefoto

Parken i København har flere gange budt på store, internationale bands og sangere, men de danske bands har været henvist til mindre spillesteder i Danmark.

Det er af afgørende betydning for os at blive ved med at hæve barren og give vores fans en unik oplevelse, for at vise vores taknemmelighed for den støtte de gang på gang viser Volbeat.

Forsanger i Volbeat, Michael Poulsen

Det laver Volbeat nu om på.

Det er første gang siden 1981, at et dansk band er hovednavn på scenen på Østerbro i København.

Dengang hed det Idrætsparken, og det var Shu-bi-dua, der optrådte. Den 26. august 2017 spiller det danske rockband Volbeat i Parken. Det har bandet netop offentliggjort i en pressemeddelelse.

Volbeat gæster Parken som en del af deres europæiske stadion tour, der ud over Danmark går gennem Tyskland, Østrig, Schweiz, Holland, Norge og Sverige. 

Læs også Bieber-feber i København: Tusinder står i kø ved Parken

Udsolgt på ti minutter

Bandet spiller i alt ti koncerter på touren og lover en blanding af gamle og nye hits, og forsanger Michael Poulsen udtaler i pressemeddelelsen:

- Vi bestræber os altid på at vokse på hver tour. Det er af afgørende betydning for os at blive ved med at hæve barren og give vores fans en unik oplevelse, for at vise vores taknemmelighed for den støtte de gang på gang viser Volbeat.

I oktober i år spillede kvartetten to koncerter på dansk grund i Boxen i Herning og i Forum i København. Begge koncerter blev udsolgt på ti minutter.

Der er plads til cirka 45.000 i Parken.

Læs også Volbeat udsolgt på 10 minutter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?