Forlystelses-marathon i Tivoli skudt i gang

Kl. 8.00 til morgen startede de første deltagere i Tivolis konkurrence, hvor det i dag gælder om at køre længst tid i den gamle rutschebane.

Dagens konkurrence er for folk, der elsker vilde rutschebaner og som ikke kan få nok af fart og sus i maven.

- Jeg har allerede vundet den største præmie i konkurrencen ved at få lov til at køre så mange omgange i Rutschebanen i streg! Rutschebanen har altid været i min personlige top 3, fordi der er fart på og en hyggelig atmosfære over den, siger Morten Zabel på 28 år, der er en af deltagerne i konkurrencen.

Tivolis Forlystelsesmarathon afholdes i fire forlystelser: Rutschebanen, Aquila, Dæmonen og Snurretoppen. Det gælder om at blive siddende længst og klare de indlagte udfordringer. Der findes to vindere i hver forlystelse. Når de i alt otte vindere er fundet, mødes de i en finale den 10. september, som finder sted i Vertigo, der er landets hurtigste interaktive forlystelse.

Se live-stream fra den gamle rutschebane her (eksternt link).

Undervejs bliver deltagerne udsat for sjove bliv-eller-forsvind-prøver, så det handler altså ikke kun om at holde godt fast i sædet. Der er sat fokus på sikkerheden, og tilknyttede sygeplejersker har lov til at pille deltagere ud af ud af konkurrencen, hvis der er tegn på, at de får det dårligt.

Tivoli forventer at deltagerne klarer at køre i rutschebanen til ved middagstid.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?