Flyvende superbørn indtager Østre Gasværk

Gymnastikgruppen Flying Superkids optræder for første gang på Østre Gasværk Teater i København.

Teltet bliver hjemme, og hallerne vil stå tomme, når den kendte danske gymnastikgruppe Flying Superkids til januar kommer til København. I stedet vil de flyvende gymnastikbørn for første gang optræde på Østre Gasværk Teater.

Fem shows bliver det til, når superbørnene fra den 8.-10. januar folder sig ud på Østre Gasværk. Planen er at omdanne det københavnske teater til en fuldt udrustet showarena, der kan danne rammen om 2-timers forestillinger med halsbrækkende akrobatik og højtflyvende spring.

- Vi glæder os helt vildt til at vende tilbage til København. Vi er jo i hovedstaden hvert år, og det er en fornøjelse hver gang. Sidst vi var der, var vi så heldige, at billetterne til forestillingerne var udsolgt flere uger før, og det er selvfølgelig en af grundene til, at vi vender tilbage år efter år, siger Svend Godbersen, der er koreograf for Flying Superkids.

Ud over de fem optrædener på Østre Gasværk vil Flying Superkids også afholde et gratis show for skoler. Det show er med fokus på temaet 'Børn i bevægelse' og afholdes i samarbejde med Københavns Kommune.

Næsten 40.000 danskere har i år oplevet Flying Superkids, der i 2015 også har optrådt med gallashows i Tyrkiet og Dubai. Holdet er netop hjemvendt fra en turné på Malta og en træningslejr på Fuerteventura i Spanien.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Henrik Nordbrandt

playDigteren Henrik Nordbrandt led af anoreksi: Det var et ubevidst ønske om at begå selvmord

20130516-162059-L-1920x1280we

Nu kan du få gratis adgang til oplysninger om dig selv i Rigsarkivet: Sådan gør du

De Ukendte Danmarksmestre - Pinball

playDanmarksmester i pinball sigter efter at blive verdens bedste

Header sådan så din by ud for 100 år siden

Sådan så din by ud for 100 år siden – se den vilde forandring til i dag

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere