Flygtet mand dømt for dødsvold anholdt i Tyskland

En 29-årig mand flygtede fra politiet, da han tirsdag blev idømt otte års fængsel i landsretten. Han er onsdag anholdt blevet anholdt i Rostock.

Her ses de to efterlysningsfotos af Jarfar Mohammad Rida Al Jasiri, som politiet delte, efter han flygtede. Billedet til højre er det nyeste af den 29-årige. Foto: Midt- og Vestsjællands Politi

En efterlyst mand, der tirsdag stak af fra Østre Landsret i forbindelse med en domsafsigelse, er onsdag eftermiddag anholdt på vej ind i Tyskland.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Den 29-årige mand var blevet idømt otte års fængsel og udvisning i en sag om vold med døden til følge.

Han blev pågrebet i på vej ind i Tyskland, da den færge, han var med, kom i havn i Rostock omkring klokken 16 onsdag eftermiddag.

- Det er meget tilfredsstillende, at den efterlyste igen er i politiets varetægt, så han kan få sin straf, siger politikommissær Kim Løvkvist, der er leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet i Midt- og Vestsjællands Politi, i pressemeddelelsen.

Ifølge pressemeddelelsem blev han anholdt uden dramatik, hvorefter han blev kørt til Danmark og indsat i et arresthus.

Foruden dommen på de otte år kan den 29-årige mand se frem til at blive sigtet for at overtræde straffeloven ved at flygte fra politiet.

Politiet undersøger fortsat sagen for at finde ud af, hvem der hjalp manden med flugten.

Den 29-årige Jarfar Mohammad Rida Al Jasiri er dømt for en episode, der skete den 5. oktober 2017 på en tankstation i Holbæk, hvor Jarfar Mohammad Rida Al Jasiri i forbindelse med et skænderi med en 39-årig mand påkørte ham i en bil, så offeret senere afgik ved døden. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik