Flere udefans til derbykampene mellem FCK og Brøndby

Især det nye udebaneafsnit i Parken har fået meget kritik fra modstanderholdenes fans, men nu er der godt nyt for især Brøndbys fans.

Når den nye sæson går i gang til efteråret bliver det med plads til flere fans fra udeholdet på både Brøndby Stadion og FCKs hjemmebane Parken.

De to nuværende førerklubber i Superligaen har indgået en aftale fra næste sæson, som sikrer Brøndby-fans i alt 2500 billetter til Derbykampene mod konkurrenterne fra FCK, når de to hold mødes i Parken.

Omvendt sikrer FCKs fans sig 2100 billetter til kampene, når de to hold mødes på Brøndby Stadion.

Den nye aftale gælder kun de to klubber i mellem og betyder, at Brøndbys fansne i næste sæson vil blive placeret på D-tribunen i Parken, der er ende tribunen mod Per Henrik Lings Allé. De resterende Superligaklubber må fortsat tage til takke med det voldsomt kritiserede A11 afsnit øverst i hjørnet af langsiden - længst fra banen.

På Brøndby Stadion vil udebaneafsnittet blive tilpasset og udformet til det nye antal pladser.

Aftalen er kommet i hus efter fanrepresentanter fra de to klubber i fællesskab er nået frem til den nye aftale - for der er intet i at opretholde fjendskabet, hvis ikke man har de bedste forudsætninger for det til kampene.

At den nye aftale først træder i kraft fra næste sæson skyldes, at det kræber en del arbejde at få skabt de fysiske rammer og taget højde for de sikkerhedsmæssige hensyn i udebaneafsnittenene på begge stadioner.

Indtil de nye forhold er på plads vil der til de to kommende kampe mellem FCK og Brøndby være 1500 billetter til hver klub.

I Parken bliver der til kampen 14. maj lavet en ny udformning af udebaneafsnittet på D-tribunen, mens panserglasset bliver fjernet fra udebaneafsnittet på Brøndby Stadion til kampen 17. april.

FC København tager i aften i mod superligaklubben fra AGF i kvartfinalen i den danske pokalturnering. De Århusianske gæsters fanklub har dog på forhånd meldt ud, at de ikke møder op, så længe udeholdets fans bliver placeret på afsnit A11.

AGF og FCK mødtes sidste år i finalen, hvor mere end 18.000 AGF-tilhængere var på plads. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

20_percent

playHæderkronet boldklub venter spændt på mulig genåbning: "Det betyder jo alt"

ipiccy_image

playTvillingebrødre på glatis: Hockeyfamilie lavede egen bane i baghaven

20180408-132422-L-1920x1277we

København vil være verdens mest aktive storby

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere