Firma indførte 4-dages arbejdsuge: Nu har de vundet pris

It-virksomhed på Amager vinder pris som landets bedste arbejdsplads ved awardshow.

Gør en 4-dages arbejdsuge en virksomhed til en bedre arbejdsplads?

Det mener man hos It-virksomheden IIH Nordic, der ligger på Amager.

quote Vi er super stolte over at have vundet denne pris. Det er noget, vi har arbejdet hen imod, så det er naturligvis en organisatorisk sejr, som også bekræfter mig i, at vi er på rette spor. 

Henrik Stenmann, Senior Partner og CEO af IIH Nordic

Virksomheden indførte tidligere på året en permanent 4-dages arbejdsuge for sine medarbejdere, og det har nu udløst en belønning.

Tirsdag aften vandt IIH Nordic nemlig prisen som landets bedste arbejdsplads under Great Place to Work’s årlige awardshow. Det skete i kategorien for mindre virksomheder i IT branchen.

- Vi er super stolte over at have vundet denne pris. Det er noget, vi har arbejdet hen imod, så det er naturligvis en organisatorisk sejr, som også bekræfter mig i, at vi er på rette spor. Når det er sagt og prisen er fejret, skal vi tilbage til arbejdet og arbejde mod vores vision om at skabe mest mulig livskvalitet gennem teknologi, Henrik Stenmann, Senior Partner og CEO af IIH Nordic.

'En fantastisk frihed'

Virksomhedens 4-dages arbejdsuge har til formål at øge medarbejdernes livskvalitet gennem en bedre work-life balance.

quote Det var en smule uvant i starten ikke at skulle på arbejde fredag morgen, men det giver en fantastisk frihed til at lære nye ting, dyrke sine hobbyer og i mit tilfælde bruge mere tid sammen med mine børn.

Christian Doeleman-Lassen, SEO-specialist hos IIH Nordic 

Samtidig tvinger den kortere arbejdsuge IIH Nordic til at være mere effektive end deres konkurrenter. Af den grund har virksomheden et internt team af konsulenter, hvis fokus er optimering af tid, processer, produktivitet og læring.

Specialist i søgemaskineoptimering (SEO) Christian Doeleman-Lassen sætter stor pris på den 4-dages arbejdsuge

- Det var en smule uvant i starten ikke at skulle på arbejde fredag morgen, men det giver en fantastisk frihed til at lære nye ting, dyrke sine hobbyer og i mit tilfælde bruge mere tid sammen med mine børn, siger han.

Den 4-dages arbejdsuge er dog kun ét af mange initiativer, der har til formål at øge medarbejdernes tilfredshed og livskvalitet.

Nogle af de andre ting virksomhedens medarbejdere rapporterede som værende vigtige for deres arbejdsglæde er fleksibilitet, virksomhedens flade hierarki, lyttende chefer og værdsættelse.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

turister i nyhavn

Her er planen der skal redde turismen i København

Din Tøjmand Køge(1)

playButiksejere jubler og melder klar til genåbning

20_percent

playAntallet af tomme butikker i København er på højeste niveau i 18 år - frygteligt, siger borgmester

Jacob Himmelstrup

playVirtual reality blev løsningen på firmas coronakrise

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere