Festival tilbyder gratis adgang til svigtede billetkøbere

UHØRT Festival tilbyder gratis adgang til de personer, der havde købt billet til den nu aflyste For Evigt Festival.

Det fik sindene i kog, da arrangøren bag rock- og hiphop-festivalen For Evigt, Tanja Haddaoui, måtte aflyse festivalen på grund af økonomiske vanskeligheder.

Ikke nok med at de mennesker der havde købt billet ikke længere ville komme på festival, så gør det økonomiske efterspil også, at billetkøberne ikke skal regne med at få pengene igen - i hvert fald ikke lige foreløbigt.

Men nu træder hjælpen til fra en noget uventet kant - nemlig fra en anden festival, UHØRT Festival, som er en festival for ny dansk musik, der er på vej frem.

Festivalen ligger på Vesterbro og altså kun 2,5 kilometer fra Valbyparken og finder sted i de samme dage som For Evigt skulle have fundet sted - den 24. og 25. august.

Om årsagen til håndsrækningen siger festivalleder på UHØRT Festival, Jesper Krüger:

- Vi har at gøre med, hvad man må formode er en flok musikglade mennesker, som havde håbet på at bruge deres fredag og lørdag på dejlig musik. Selve historien er jo uheldig, og jeg håber, folk får penge tilbage. Men nu har de en weekend, de havde sat af til musik, og det er en skam, de ikke kan få lov at fylde den ud på den måde.

Noget andet end det, du er vant til

UHØRT Festival har taget kontakt til billet.dk, der har formidlet salg af billetter til uheldige gæster, og bedt dem om hjælp til at videreformidle budskabet.

Da tilbuddet er nyt, vides det endnu ikke, hvor mange der ender med at takke ja til det. Men dem der gør vil få mulighed for nogle andre musikoplevelser end de er vant til, siger Jesper Krüger:

- Vi giver muligheden for at blive præsenteret for noget andet, og vi har nogle genrer der i høj grad overlapper det, de ville have fået på For Evigt.

Selvom håndsrækningen er en fin gestus, så lægger Jesper Krüger heller ikke skjul på, at UHØRT Festival også har noget at vinde på at tilbyde de gratis billetter:

Helt ultimativt handler det jo også om, at jo flere publikummer vi giver vores bands mulighed for at spille for, des større en oplevelse er det for de her bands og des større mulighed har de for at skabe sig en musikkarriere.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

60_percent

playOplev naturen: Sådan kan du fange fuglenes sang med en byg selv-optager

loft

Anne købte lejlighed med ekstraordinært loft - nu giver hun det væk

Plejehjemsklovn1

playCirkusklovne måtte ikke optræde. Så lejede de en lift og steg til vejrs

Roskilde Festival

Her kan du komme på festival trods corona-restriktioner

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere