Fem biler forsøgt brændt på Amager

Flere bilbrande har hærget Amager de seneste måneder.

Københavns Politi og Hovedstadens Beredskab måtte i nat rykke ud på Amager. Her var der ild i en bil på Kretavej, mens fire andre biler også var forsøgt brændt. Det bekræfter vagtchefen ved Københavns Politi over for TV 2 Lorry. 

De fire biler har fået varmemærker, mens den sidste bil smeltede foran. 

Brandvæsnet fik hurtigt slukket branden, og politiets hundepatrulje gik i gang med at lede efter spor. Der har nemlig været usædvanligt mange bilbrande på Amager den senestetid. 

I slutningen af juni gik det ud over tre personbiler og to containere, da en eller flere brandstiftere hærgede området omkring Kastrupvej, som Kretavej er en sidegade til. 

Her smed gerningsmændene brosten på bilerne og fik spredt benzin ud over dem, formentlig ved at kaste molotovcocktails ind i dem. 

To af bilerne udbrændte totalt, og den sidste blev voldsomt skadet af flammerne. En af bilerne tilhørte Tårnbys borgmester Henrik Zimino. 

For knap et år siden, var det den lokale præst, der måtte se sin bil gå op i flammer. Her satte en eller flere gerningsmænd ild til bilen, en nat den holdt foran Nathanaels Kirke på Holmbladsgade på Amager.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

joh-f73df42b-2340-4e89-80b8-0d6b8be660b7

Politi efterforsker mulig bilbombe som rockerbande-relateret

joh-4e336273-f567-4469-b92f-5683cbd5a98b

Politi håber på vidners hjælp i bilbombesag: "Man skal ikke holde sig tilbage"

Artikel foto

playVideo: Se, hvordan årets politihund arbejder

rullemarie

Beboere evakueres - politiet frygter sprængstof

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere