Fejl i fugerne: Langebro lukkes for biltrafik

Hop og bump har været et stort irritationsmoment for bilister og cyklister siden brofugerne på Langebro blev udskiftet i juni. Nu bliver de rettet.

Det skulle være så godt, men blev det ikke. Sådan kunne Københavns Kommune kort og godt konkludere efter fugerne på Langebro i København blev renoveret tilbage i juni.

For dårligt havde entreprenøren CG Jensen forladt broen før de daglige 40.400 cyklister og 58.600 bilister kunne konstatere, at det hoppede og bumpede når man passerede broen. Årsag: Fugerne i vejbanerne var ikke tilpasset godt nok.

Det bliver de nu og det betyder, at Langebro lukker for biler fra lørdag aften klokken 20 til søndag morgen klokken 5. Cyklister og fodgængere kan dog stadig passere broen.

Sådan var det at køre over Langebro i august.

I forbindelse med arbejdet bliver der sat afspærringer op dels ved Langebrogade på Amager-siden og ved Niels Brocks Gade på københavner-siden. Og så vil der i øvrigt være enkelte støjgener forbundet med arbejdet, fordi der skal skæres i asfalten.

Opretningen af fugerne på den befærdede bro sker på entreprenørens regning og er altså ikke en ekstraudgift for Københavns Kommune.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Trafik

Ny Ellebjerg. Olivas Borehoved 06. Foto Metroselskabet

Boremaskiner krydser byen - denne gang over jorden

elbusser københavn frederiksberg

14 buslinjer omlægges til el i 2022 – heriblandt to travle ruter i København

Sne veje

Flere trafikuheld i aftes - pas på isglatte veje her til morgen

øresund helsingør helsingborg

Skåne vil bygge fire tunneler mellem Helsingør og Helsingborg

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere