FCK'er ærgrer sig: Sparkede ud efter modstander

​Benjamin Verbic er skuffet over sig selv, efter han dummede sig og så tidligt rødt i 1-1-opgøret mod Horsens.

FC Københavns Benjamin Verbic gav søndag sit hold svære arbejdsbetingelser, da han i første halvleg fik direkte rødt kort for at sparke ud efter Horsens’ Jonas Thorsen, da mandskaberne spillede 1-1 i Alka Superligaen.

Selv er FCK-skurken ikke helt enig i udvisningen, men han erkender samtidig, at han burde have reageret anderledes.

- Jeg gav ham muligheden for at vise mig ud, og det er jeg skuffet over. Jeg er meget ked af, at jeg var blev så frustreret og svigtede holdet. Jeg er nok både skuffet over mig selv og dommeren, siger Benjamin Verbic.

- Det var en meget intens kamp, og jeg var måske for overtændt. Der blev lavet frispark på mig, og da jeg faldt til jorden, røg mit ben naturligt i vejret. Jeg ramte ham ikke, og det var heller ikke intentionen, fortsætter han.

Udvisningen betyder samtidig, at sloveneren nu er i karantæne, når FCK næste gang møder ærkerivalerne fra Brøndby i Parken.

quote Det værste er, at jeg ikke skal spille mod Brøndby

Benjamin Verbic

- Det værste er, at jeg ikke skal spille mod Brøndby. Alle sagde til mig inden kampen, at jeg skulle passe på ikke at ryge i karantæne, så lige nu er jeg meget vred, fordi det altid er en kæmpe kamp mod Brøndby, siger Verbic.

FCK-manager Ståle Solbakken var generelt ikke imponeret over dommerens præstation i kampen, men lige nøjagtig situationen omkring det røde kort havde han ingen indvendinger imod.

- Det var den eneste rigtige kendelse, dommeren havde i hele kampen. For mig så det ud til, at Verbic sparkede ud med benet, og i den situation kan dommeren smide ham ud. 

- Jeg er skuffet over, at Verbic satte holdet i den situation, siger Ståle Solbakken.

Inden FCK møder Brøndby i næste weekend, skal holdet først op mod tjekkiske Zlín på hjemmebane i Europa League-gruppespillet på torsdag.

/ritzau/

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

20201216-083442-L-1920x1258we

København får international tennisturnering til sommer

20_percent

playHæderkronet boldklub venter spændt på mulig genåbning: "Det betyder jo alt"

ipiccy_image

playTvillingebrødre på glatis: Hockeyfamilie lavede egen bane i baghaven

20180408-132422-L-1920x1277we

København vil være verdens mest aktive storby

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere