FCK-træner: Det kan blive nervepirrende mod Astra

Astra Giurgiu går ikke i panik, mener Ståle Solbakken før returmødet med rumænerne i CL-kvalifikationen.

Det bliver tæt, når det onsdag afgøres, om FC København går videre fra den tredje kvalifikationsrunde i Champions League efter returmødet med Astra Giurgiu.

Det vurderer mesterholdets manager Ståle Solbakken.

- De kommer med et meget rutineret hold, der har en gennemsnitsalder på omkring 30 år, og de går ikke i panik, selv om de møder modgang. Det kommer de heller ikke til onsdag, hvor de vil spille på samme måde, som de gjorde i Rumænien, siger Ståle Solbakken til FC Københavns hjemmeside.

Det første opgør i Rumænien for en uge siden endte 1-1, og derfor har FC København på forhånd en lille fordel ved at have scoret på udebane, men intet er afgjort.

- Vi ved også, at de her knockoutkampe bliver afgjort af meget små detaljer, som vi så dernede, så det kan blive nervepirrende, og vi ved, at det vil kræve både dygtighed og måske lidt held at gå videre, siger Ståle Solbakken.

Vinder københavnerne samlet over rumænerne, så er FC København sikker på at være med i et europæisk gruppespil i denne sæson, da klubben dermed er sikker på at være med i gruppespillet i Europa League.

Derudover lever FC København stadig i håbet om at nå med i gruppespillet i Champions League, da en samlet sejr vil give to playoffkampe om kvalifikation til den turnerings gruppespil.

- For hele klubben er det vigtigt at komme i et europæisk gruppespil. Det er en del af vores dna, og vi har klaret det i ni ud af de seneste ti år. Det er vi stolte af, for det er meget få klubber i Europa, der har gjort det så godt, men det er også en statistik, der skal vedligeholdes, siger Solbakken.

Returopgøret spilles i Telia Parken onsdag aften klokken 19.15.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

F C Nordsjælland

FC Nordsjælland får ny udenlandsk ejer

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere